uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AMATÖR’DE ‘EV’ ZAMANI

AMATÖR’DE ‘EV’ ZAMANI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.11.2021 07:40 | Son Güncellenme: 25.11.2021 19:18
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme de iyi bir grafik çizen Mustafakemalpaşa temsilcileri, hafta sonu kendi evlerinde rakiplerini ağırlayacak.

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda geçiren takımlardan Çırpan Gücü ve 2014 Mustafakemalpaşa yarın, Roman Spor ve Yalıntaş ise Pazar günü seyircisinin önüne çıkacak.

Tüm maçlar Vahap Çeki Tesislerinde oynanacak.

Mustafakemalpaşa’yı 1. Amatör Küme de temsil eden Çırpan Gücü, 2014 Mustafakemalpaşa, Roman Spor ve Yalıntaş, 8. hafta karşılaşmalarına kendi evlerinde çıkacak.

LİDER SERİ PEŞİNDE


Weltew Home Mustafakemalpaşa

1. Küme 6. Grup’ta yenilgisiz liderliğini sürdüren Çırpan Gücü, 8. hafta karşılaşmasında Çiftehavuzlar Gençlik Spor’u misafir edecek. Bugüne kadar oynadığı tüm maçları kazanarak parmak ısırtan mavi- beyazlı takım, grupta 3. sırada bulunan Çiftehavuzlar engelini de geçerek galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Çırpan Gücü-Çiftehavuzlar maçı yarın saat 12.30’da Vahap Çeki Tesislerinde oynanacak.

ZORLU RANDEVU

7 puanla 5. sırada yer alan 2014 Mustafakemalpaşa ise grubun diğer yenilgisiz takımı Demirtaş ile karşılaşacak. Zorlu üç puan mücadelesi aynı gün saat 15.00’da Vahap Çeki Tesislerinde başlayacak.

ROMAN SPOR’DA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

1. Amatör Küme 5. Grup’ta son iki haftadır aldığı mağlubiyetlere rağmen liderliğini koruyan Roman Spor, 8. hafta maçında grubun son sırasında puanı bulunmayan Samanlı Spor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta en yakın takipçisi Cumalıkızık’a 4-1 mağlup olarak rakibi ile arasındaki puan farkını artıramayan Roman Spor, grubun zayıf ekibi Samanlı’yı geçerek kötü gidişe son vermek istiyor.

Sahaya mutlak favori olarak çıkacak Roman Spor’un Samanlı Gençlik Spor’u ağırlayacağı maç, 28 Kasım Pazar günü saat 12.30’da Vahap Çeki Tesislerinde oynanacak.

YALINTAŞ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Levent Çeri’nin takımın başına getirilmesinin ardından toparlanan 5. Grup temsilcisi Yalıntaş ise çıkışını Nilüfer karşısında da sürdürmek istiyor.

Haftalar sonra Samanlı karşısında üç puanla buluşarak moral bulan sarı-lacivertli takımın Nilüfer Çamlıca Gençlik Spor’u konuk edeceği zorlu 90 dakikanın başlama düdüğü, aynı gün saat 15.00’da Vahap Çeki Tesisleri’nde çalacak.

1.AMATÖR 5. GRUP

1.AMATÖR 6. GRUP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.