uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ATICILAR NEFES KESTİ

ATICILAR NEFES KESTİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.09.2021 09:40 | Son Güncellenme: 28.09.2021 17:42
A+
A-

Mustafakemalpaşa Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nün bu yıl 15.sini düzenlediği ‘Av Bayramı’, atıcılık yarışmaları ile renklendi. Atış poligonunda yapılan ödüllü yarışmalara katılan 200’e yakın avcı, hünerlerini sergiledikleri etkinlikte izleyicilere çekişmeli anlar yaşattı.

21 Ağustos’ta başlayan 2021-2022 Av Dönemi, Mustafakemalpaşa’da geleneksel atıcılık yarışmaları ile kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı iler başlayan Av Bayramı’na; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Ali Çamur, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte atıcılar katıldı.

Şenliğin açılışında konuşan Mustafakemalpaşa Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Ali Çamur, derneğin 1954 yılında kurulduğunu söylerken, atıcılığın bir ata sporu olduğu kadar doğayı korumanın da bir avcılık prensibi olduğunu kaydetti.

Ali Çamur; “1998 yılında yönetici olarak başladığım derneğin 2004 yılında beri de başkanlığını yürütmekteyim. Bugüne kadar avcı arkadaşlarımızın istekleri doğrultusunda hareket ettik. Derneğimize geçmişten bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Av Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını, avcılarımızın kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Kanar’da yarışmacılara başarılar diledi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yaklaşık 8 saat süren yarışmalarda, hareketli ve sabit hedefleri 12’den vurmak için kıyasıya yarışan atıcılar, izleyenlere de keyifli anlara yaşattı.

Yarışmalar sonucu, trap puanlamada İlker Ekşi, Emrullah Bilik ve Arda Tunç ilk üç sırayı alırken, kurşun puanlamada Ali Tekin, Yunus Fırıncıoğlu ve Adnan Kurt dereceye girdi.

Kurşun pet şişe yarışmasında ise Özcan Tabak, Mustafa Ünen ve Ünal Ceylan, tavşan grupmanda da Burak Sinek, Ömürlü Beniz ve Ercan Ünal ödül kürsüsüne çıktı.

Bayanlar kategorisinde yapılan kurşun atışlarında ise dereceye girenler; Ummuhan Demirok Çetin, Öznur Şahin ve Büşranur Keçeci’den oluştu.  

HABER: ADEM TUNÇER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.