uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

ATIK YAĞLAR ESNAFA KAZANDIRACAK

ATIK YAĞLAR ESNAFA KAZANDIRACAK


21.08.2021 11:25 | Son Güncellenme: 24.08.2021 17:06
A+
A-

Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Necdet Heppekcan, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.

Federasyonun Onursal Başkanı Özcan Saraçoğlu’nun da katıldığı ziyarette, Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Önder Aydın ile görüşen Heppekcan, meslek kollarındaki çalışmalar ve oda faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Mustafakemalpaşa Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Önder Aydın, odaya bağlı 650 üyenin bulunduğunu ve bugüne kadar birçok faaliyete imza attıklarını kaydederek; “ Son olarak atık yağların toplanmasına yönelik bir çalışma içindeyiz. Hem çevremizin daha fazla kirletilmesini önleyeceğiz hem de üyelerimize gelir sağlayacağız” dedi.

Federasyon Başkanı Necdet Heppekcan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Önder Aydın; “Esnaflık ve ahilik ülkemizin bel kemiğidir. Üyelerimize bir odanın yapabileceği her şeyin fazlasını sunmaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde esnaflarımız zor bir dönem geçirdi, geçiriyor. Bu süreçte üyelerimizin taleplerini her noktaya iletmeye çabaladık. Esnafımıza maske ve hijyen kiti dağıttık. Kovid-19 salgını sürecinden etkilenen esnaf ve sanatkârların yeniden ayağa kaldırılması için faizsiz ve uzun vadeli can suyu kredisi talebinde bulunduk. Geçen yıllarda olduğu gibi yeniden araç alımlarında ÖTV indirimi yapılmasının hem esnafı hem de piyasaları rahatlatacağını söyledik. Şimdi de atık yağların toplanması noktasında bir işbirliğine gidiyoruz. Anlaşma yapacağımız firma, üyelerimizden bedeli karşılığında atık yağları toplayacak. Bu hem esnafımıza gelir kazandıracak hem de çevre temizliğine katkı sunacak” dedi.

Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Necdet Heppekcan ise Mustafakemalpaşa’da aktif bir başkan ve oda görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

‘AKTİF BİR ODA VAR’

Heppekcan; “Federasyonumuzun ülke genelinde kayıtlı 277 meslek odası ile birlikte 165.000′ den fazla esnaf ve sanatkâr üyesi bulunmaktadır. Büyük bir bölümü imalat işiyle uğraşan üyelerimiz bu konumlarıyla ülkemiz katma değer ve istihdamına büyük oranlarda katkıda bulunmaktadırlar. Mustafakemalpaşa’da da güçlü bir oda temsilciliği bulduk. Gerçekten üyeleri için gece-gündüz çalışan bir başkan ve yönetim var. Bizde bunu yakından takip ediyoruz. Birlik içinde esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.