uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3397
EURO
35,1192
ALTIN
2.307,48
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BAL-GÖÇ’TEN SEÇİM DUYURUSU

BAL-GÖÇ’TEN SEÇİM DUYURUSU
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



01.03.2021 14:35 | Son Güncellenme: 24.09.2021 14:36
A+
A-

Mustafakemalpaşa BAL-GÖÇ Şube Başkanı Hüseyin Arslan, 4 Nisan’da Bulgaristan’da yapılacak seçimler öncesi oy kullanma hakkına sahip Mustafakemalpaşa’da yaşayan Bulgaristan göçmeni vatandaşlara duyuruda bulundu.

Bulgaristan Genel Seçimlerinde oy kullanma hakkına sahip (geçerli liçna kartı bulunan) Mustafakemalpaşalıların Türkiye’de oy kullanabilmeleri için dilekçe (zayavlenie) vermeleri gerektiğini belirten Arslan, seçim günü oluşacak yığılmayı önlemek ve daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda maksimum sayıda oy kullanmak için olabildiğince çok sayıda dilekçe doldurulması gerektiğini kaydetti.

‘ŞUBEMİZ YARDIMCI OLACAK’

BAL-GÖÇ Şube Başkanı Hüseyin Arslan şöyle konuştu; “ Bulgaristan Cumhuriyeti’nin aldığı ve son seçimde de uygulanan karar gereği 09.03.2021 tarihine kadar dilekçe doldurmayanlar; seçim listelerinde ismi yer alamayacak, Kiril alfabesiyle sandık kurulu önünde kendi el yazısı ile dilekçe doldurmak zorunda kalacak ve pandemi koşullarında uzun kuyruklar oluşmasına sebep olacaktır.

1) Dilekçeler, 09.03.2021 (bu tarih dahil) tarihine kadar https://www.cik.bg/bg/ns2021/izvan-stranata/submit web adresi üzerinden Bulgarca (kiril) harflerle doldurularak gönderilmesi gerekmektedir.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

2) Evinde bilgisayar ve interneti olmayan vatandaşlarımıza, demokratik oy kullanma hak kayıplarını önlemek amacıyla BAL-GÖÇ şubemizde yardımcı olunacaktır.

3) Bulgaristan’a giderek oy kullanmak isteyenler söz konusu dilekçeleri doldurmayacaklardır. 30 Nisan tarihine kadar Bulgaristan’a girişlerde negatif PCR testi ibraz etme zorunluluğu olduğu da unutulmamalıdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.