uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

BİLSEM’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI

BİLSEM’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI


12.02.2021 17:08 | Son Güncellenme: 08.09.2021 17:09
A+
A-

Mustafakemalpaşa Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, Türkiye Okullararası Zekâ Oyunları Şampiyonası’nda Bursa birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bölge finallerinden zaferle çıkan öğrenciler, Bursa’yı Türkiye genelinde temsil edecek.

Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanları kazandırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın izni ve TÜBİTAK’ın destekleri ile Türkiye Zekâ Vakfı tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen şampiyona da bölge finalleri geride kaldı.

23 Ocak’ta yapılan online sınavın sonuçları 10 Şubat’ta açıklandı.

Sözel, sayısal ve mantık dersleri ile ilgili 10 sorudan oluşan ve 90 dakika süren sınava Hamzabey BİLSEM öğrencileri damga vurdu.

BURSA’YI TEMSİL EDECEKLER

BİLSEM Sınıf Öğretmeni Cüneyt Yenipazar öncülüğünde Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası Bölge Finallerine katılan 3. sınıf öğrencileri Aytuğ Demir, Berat Ali Çakır, Eymen Dönmez ve Alemdar Yusuf Aydın takım halinde Bursa birincisi oldu.

Hamzabey BİLSEM bu sonuçla, Marmara Bölgesi’nde 80 okulun 3. sınıfının katıldığı şampiyonada 14.’cü ve Bursa’da ise 1’inci olarak Türkiye Finalleri’ne katılacak 99 okul arasına adını yazdırdı.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet ve özel okulların takım olarak katıldıkları zekâ ve akıl oyunlarından oluşan şampiyonada önemli bir dereceye ulaşan başarılı öğrenciler,

20 Mart 2021 tarihinde yapılması planlanan şampiyonanın Türkiye Finalleri’nde Bursa’yı temsil etmeye hak kazanan okullar arasında yer aldı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.