uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BÜYÜKATAMAN; ‘ERDOĞAN’IN YANINDAYIZ’

BÜYÜKATAMAN; ‘ERDOĞAN’IN YANINDAYIZ’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



20.09.2021 11:05 | Son Güncellenme: 20.09.2021 12:01
A+
A-

MHP İstişare Toplantısı’nda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyük Ataman; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağız” dedi.

Osmanlı’nın ilk başşehri Yenişehir’de düzenlenen MHP İstişare Toplantısı geniş ve coşkulu bir kalabalık eşliğinde yapıldı.
Tarihi Sinanpaşa Külliyesi’nde düzenlenen toplantıya; MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyük Ataman, MHP Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP Yenişehir Başkanı Arif Eren, Ülkü Ocakları Yenişehir Başkanı Ahmet Çekil, il yönetimi, ilçe başkanları, STK temsilcileri, oda ve sendika başkanları, muhtarlar ve protokol üyeleri katıldı.

‘BİZ PAZARLIK YAPMADIK’

Toplantıda konuşan Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu; “Bizlere soruyorlar ‘neden ittifak yaptınız’ diye, açıklayayım. Tehlikeyi bozan iki lider vardı. Biri Genel Başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli diğeri de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Diğerleri ne yazık ki piyasada yoktular. Benim partimin ve hareketimin lideri Devlet Bahçeli, seçilmiş ve demokratik yollarla hükümeti ve devleti yönetmekte olan iktidarın yanındayız tavrıyla dengeyi tamamen bozdu. Cumhurbaşkanı vatandaşı sokağa çağıran ve dik duran tavrıyla başarılı oldu. Eğer Allah korusun başarılı olsalar idi 70 bin PKK’lı güneyden giriyordu. Türkiye işgale uğruyordu. Yunan’ın ne yapacağı belli değildi. Bize çok sık soruyorlar hangi Genel Müdürlüğü aldınız? Biz pazarlık yapmadık, genel müdürlük almadık. Hangi Bakanlığı aldınız? Almadık, siyaset menfaat işi değildir. Biz karşılıksız mevcut iktidarı destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

‘TÜRKİYE’DE KÜRT DEĞİL TERÖR SONU VARDIR’

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman ise konuşmasında; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağız. İlk turda inşallah dün olduğu gibi bu aziz milletin veraseti ve sağduyusu sayesinde bütün oyunları boşa çıkartarak, bütün kuşatmaları yararak, bütün senaryoları o sandığa gömerek, Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçerek parlamento çoğunluğunu da Cumhur İttifakı’nın alması için hep birlikte üzerimize düşeni mutlaka yerine getireceğiz. Birilerinin Kürt sorununu ifadeleri konuşarak halledeceğiz diyorlar. Türkiye’de bir Kürt sorunu mu var? Bu ülkede yaşayan her bir vatandaşımız bu vatanın has evlatlarıdır. Kendisini nasıl ifade ediyorsa etsin. Bize her biri Cenabı hakkın birer mukaddes emanetidir. Biz herkesi o gözle görüyoruz. Bu emaneti hiçbir zaman ayırt etmedik. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü, bu ülkeyi vatan olarak kabul eden anlayışı, bu ülkenin vatanını, bayrağını, ezanını benim gibi koruyup ve saygı duyduğu müddetçe benim baş tacımdır. Evet, bu ülkede bir sorun var 40 yıldır uğraştığımız. Bu milletin ve devletin başına musallat edilmiş maddi manevi ciddi bedeller ödememize sebep olmuş bir bela var bir musibet var. Bu Kürt sorunu değil, bu terör sorunudur. PKK terörüdür. Bunun kimler tarafından organize edildiğini, yönlendirildiğini finans edildiğini yaşayan her vatandaşımız biliyor. Siz neyi halledeceksiniz? Hangi Kürt sorunundan bahsediyorsunuz” diye konuştu.
Toplantının sonunda Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında yerinde bilgilendirme yaptı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.