uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÇELTİKÇİ KOOPERATİFİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

ÇELTİKÇİ KOOPERATİFİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.03.2021 14:47 | Son Güncellenme: 06.10.2021 14:48
A+
A-

Mustafakemalpaşa Çeltikçi Mahallesi Tarımsal  Kalkınma Kooperatifi, araç filosunu güçlendirdi.

1998 yılında kurulan ve 5 çevre mahalleye hizmet veren kooperatifin bünyesine kattığı  bir adet biçer döver ve balya bağlama makinesi, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) yüzde 65 hibe desteği ile alındı.

Çeltikçi Mahallesi Tarımsal  Kalkınma Kooperatifi’nin TKDK’dan yüzde 65 hibe desteği ile aldığı biçerdöver, kooperatife teslim edildi.

Araç teslim törenine, AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu, MHP Başkanı Ahmet Beygirci ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Çeltikçi Mahallesi  Kooperatifi Başkanı Halit İlhan; “TKKD’ dan aldığımız biçerdöveri kooperatifimiz bünyesine katmanın sevincini yaşıyoruz. Kooperatifimize aldığımız biçerdöver ve balya makinesi, üyelerimize hasat zamanı destek olacak, ürünlerimizi de daha ucuza mal edeceğiz. Yatırım bütçesi 1.550.000 TL, hibe oranı %65’dir. Ekim dikim ve ürünlerimizin hasat zamanında, biçerdöverimizle üyelerimize hizmet vereceğiz. Yeni üretim araçlarımız üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

1998 yılında süt kooperatifi olarak kurulan ve 2003’de sebze ve meyve gibi ürünleri de bünyesine katarak faaliyet kapsamı genişletilen Çeltikçi Tarımsal  Kalkınma Kooperatifi, 27 dönümlük arazi üzerinde hizmet veriyor.

Kooperatifin bünyesinde yem ve mısır kurutma tesisi, tarımsal işleme deposu, kanta ve rampa, market ve süt soğutma üniteleri bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.