uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÇIRPAN VE ROMAN KAYIPSIZ İLERLİYOR

ÇIRPAN VE ROMAN KAYIPSIZ İLERLİYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



27.10.2021 11:48
A+
A-

Bursa 1. Amatör Lig’de 3. Haftanın geride kaldığı müsabakalarda Çırpan Gücü ve Roman Spor’un yükselişi devam etti.

Mustafakemalpaşa’yı 4 takımın temsil ettiği ligin 3. haftasında Yalıntaş ile Roman Spor, Mustafakemalpaşa derbisinde karşılaştı. Roman Spor, 1-0 geriye düştüğü maçı çevirmesini bildi.

Çırpan Gücü’nün Demetevler’i geçerek yoluna 3’te 3’le devam ettiği haftada, 2014 Mustafakemalpaşa Spor ise ilk galibiyetini aldı.

Bursa 1. Amatör Lig’de Mustafakemalpaşa’yı 5. ve 6. gruplarda temsil eden Yalıntaş, Roman Spor, Çırpan Gücü ve 2014 Mustafakemalpaşa Spor, 3. hafta maçları için 24 Ekim Pazar günü sahaya çıktı.

5. Grup lideri Roman Spor ile ikinci Yalıntaş Gençlik Spor, Mustafakemalpaşa derbisinde kozlarını paylaştı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Sezonun açılış maçında Barbaros Spor’u 2-0, ikinci hafta da kendi evinde Erikli Gücü’nü 5-1’lik skorla mağlup ederek yoluna yenilgisiz devam eden lider Roman Spor, Yalıntaş engelini de kayıpsız geçti.

Yalıntaş, ilk yarıyı İsmail’in ayağından bulduğu golle 1-0 önce kapattı.

ROMAN SPOR İKİNCİ YARIDA AÇILDI

İkinci yarıda rakip sahada daha çok görünen ve etkili bir futbol sergileyen Roman Spor, Cem Cica’nın iki golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Yalıntaş’ın maçın son dakikalarında Çetin’in kafa vuruşuyla bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Bu sonuçla liderliğini pekiştiren Roman Spor, zorlu maçın ardından galibiyet sevincini taraftarıyla paylaştı.

Bu sezon ilk mağlubiyetini alan Yalıntaş ise Erikli Gücü ve Cumalıkızık’ın puan aldığı haftada 4. sıraya kadar geriledi.

Roman Spor 4. hafta mücadelesinde Karacabey Gençler Birliği ile Yalıntaş Gençlik ise Bursa Barbaras Spor ile karşılaşacak.

Yalıntaş Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil ve Başkan Yardımcısı Bilgin Özoğul, 2-1’lik Roman Spor mağlubiyeti sonrası kulübün sosyal medya sayfasından açıklamalarda bulundu.

‘CENTİLMENCE BİR MAÇ OLDU ‘

Başkan Samet Karanfil; “Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Gerçekten güzel ve centilmence bir maç oldu. Maça galibiyet parolasıyla çıktık ama maalesef olmadı. Daha ligin başındayız, kaybedilmiş bir şey yok. İyi bir takımız ve üst sıraları hedefliyoruz. Roman Spor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

‘ÇIKIŞ BARBAROS MAÇI OLACAK’

Başkan Yardımcısı Bilgin Özoğul ise duran toplardan şanssız goller yediklerini söyledi.

Özoğul; “Taraftara keyifli bir maç seyrettiren her iki takımın futbolcularını tebrik ediyorum. Maça dönecek olursak, mücadele beklediğimiz gibi başladı. Planımız ilk yarı boyunca iyi işledi ve skoru yakalayıp soyunma odasına da önde girdik. Maalesef maç boyunca önemli bir pozisyon vermeden duran toplardan iki şanssız gol yiyip maçı kaybettik. Roman Spor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Daha bitmiş bir şey yok. Futbolcularımız bu işin üstesinden gelecek kalitedeler. İnşallah bundan sonraki maçlarda gerekeni yapıp Yalıntaş’ımızı hak ettiği yere taşıyacaklardır. Biz buna inanıyoruz. Maç sonu soyunma odasında kendilerine de söyledik. Önümüzdeki hafta Barbaros maçı ile çıkışa geçip güzel bir seri yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

2014 MORAL BULDU

6. Grup’ta mücadele eden 2014 Mustafakemalpaşa Spor ise Ağaköy karşısında moral buldu.

M. Vahap Çeki Tesislerinde rakibini ağırlayan 2014 Mustafakemalpaşa Spor, sahadan Güray’ın golüyle 1-0 galip ayrıldı. Sezonun ilk galibiyetini alan kırmızı-lacivertli takım bu hafta bay geçecek.

ÇIRPAN 3’TE 3 YAPTI

Lige, 7-1’lik Bursa Güven Spor galibiyetiyle başlayan, sezonun 2.haftasında ise deplasmanda Demirci Gençlik’i 1-0’la geçen 6. Grup lideri Çırpan Gücü, galibiyet serisine Demetevler Gençlik önünde devam etti.

Çırpan Gücü, liderliğini sürdürdüğü hafta da Demetevler’i Abdullah ve Emirhan’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek rakiplerine gözdağı verdi. Mavi beyazlı ekip, sezonun 4. haftasında Ağaköy Spor ile karşılaşacak.

Bu hafta ki maç sonuçları, puan durumu ve önümüzdeki hafta karşılaşmaları şöyle;

BURSA 1. AMATÖR KÜME 5. GRUP

BURSA 1. AMATÖR KÜME 6. GRUP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.