uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

EĞİTİMDE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR

EĞİTİMDE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



25.01.2021 15:42 | Son Güncellenme: 19.08.2021 15:43
A+
A-

21 Eylül 2020’de kademeli olarak yüz yüze eğitim ile başlayıp, uzaktan eğitim ile devam eden 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın 1. dönemi geçtiğimiz Cuma günü sona erdi.

Mustafakemalpaşa’daki 84 eğitim kurumunda görev yapan 1.200 öğretmen ve 17.000 öğrenci, birinci dönemi tamamlayarak, 15 Şubat 2020 tarihine kadar yarıyıl tatiline girdi. 

Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe de yaptığı açıklamada, eğitim yılının ilk devresini değerlendirdi.

‘FEDAKARLIKLAR UNUTULMAYACAK’

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe açıklamasında; “ Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle eğitim-öğretim alanındaki çalışmalar da yakından etkilendi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bakanlığımız tarafından geliştirilen yeni eğitim süreçleriyle, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve eğitimin tüm paydaşlarının öncelikle sağlıklı kalmalarını sağlamak, salgından etkilenmelerini önlemek için çeşitli tedbirler alınmıştır.

Bu bağlamda tam zamanlı yayın yapan TRT EBA TV kanalları, EBA internet portalı üzerinden canlı dersler, EBA Destek Noktaları ve EBA Mobil Destek Araçları öğrencilerimizin istifadesine sunulmuş, yönetici ve öğretmenlerimizin fedakarlıkları ile dersler inkıtaa uğramadan uzaktan eğitim yöntemiyle devam etmiştir” dedi.

ÖĞRENCİLERE KUTLAMA, ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Uzaktan eğitim sürecinde canlı derslere katılan, TRT EBA TV kanallarını takip eden ve derslerine düzenli bir şekilde çalışan tüm öğrencilerimi kutlayan Efe şöyle konuştu;

“Değerli yönetici ve öğretmenlerimize uzaktan eğitim konusunda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kovid-19 salgını sebebiyle ilkokul ve ortaokullarda eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde karne basımı ve dağıtımı yapılmayacak ve öğrencilerimiz ‘e-okul.meb.gov.tr’ internet sitesi üzerinden karnelerine, takdir ve teşekkür belgelerine ulaşabilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim faaliyetlerimize katkı ve destek sağlayan kurum ve kuruluşlara, yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederken; 15 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olan ikinci dönemde öğretmen ve öğrencilerimizin okullarıyla buluşarak ulvi vazifenin edasını gerçekleştirebilmek için yine bir arada olacağımız sağlıklı günlerde buluşmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.