uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ERDOĞAN’DAN YAKIN İLGİ

ERDOĞAN’DAN YAKIN İLGİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.11.2021 08:00 | Son Güncellenme: 17.11.2021 10:49
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi’nde 16-21 Kasım 2021 tarihleri arası düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’e katılan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin standını ziyaret etti.

Açılışı dün yapılan festivale, Mustafakemalpaşa Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileriyle birlikte katılım gösteren Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu, standı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladı.

Atık malzemelerden oluşturdukları kostümler ile kendisini karşılayan özel öğrencilere yakın ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca gençlere yönelik düzenlenen 6 günlük festivalde konserler, söyleşiler ve spor müsabakaları gerçekleştirilecek.

BURSA’YA ‘GENÇLİK’ ÖDÜLÜ


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Gençleri merkeze alan projeleri ve gönüllülük hareketiyle daha önce Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ‘Genç Dostu Şehir’ ödülüne layık görülen Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de gençliğe yönelik projeleriyle AK Parti Genel Merkezi tarafından ödüllendirdi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması’nda ödüle değer görülen Bursa’nın ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan ‘Tam Bana Göre Festival’ yoğun bir ilgiyle başladı.

Festivalin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması’nda ödül alan belediye başkanlarını tebrik ederek, ilkinin açılışını yaptıkları gençlik festivalini gelecek yıllarda daha da geliştirerek sürdürmeyi ve geleneksel hâle getirmeyi planladıklarını bildirdi. Festival günleri boyunca okulların ara tatile girmesini de fırsat bilerek Türkiye’nin dört bir yanından 100 bin öğrencinin Ankara’ya geleceğini ve etkinliklere katılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Böylece gençlerimiz kendileri için yapılan çalışmaları bizzat görme ve içinde yer alma imkânı bulacak. Şehir ziyaretlerimizde ve Millet Kütüphanesi’nde gençlerimizle yaptığımız sohbet toplantılarında aslında çok fazla ortak noktamız olduğunu gördük. Gençlik festivalimizde bu müştereklerimizi bir kez daha müşahede etme imkânı bulacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından ‘Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları’, ‘Kültür, Sanat, Yayıncılık, Eğitim ve Spor Faaliyetleri’, “Teknoloji, Girişim, Robotik ve Yazılım Faaliyetleri’ temalı 3 ayrı kategoride düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödüllerini verdi. Gençleri merkeze alan projeleri ve gönüllülük hareketiyle daha önce Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ‘Genç Dostu Şehir’ ödülüne layık görülen Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de gençliğe yönelik projeleriyle AK Parti Genel Merkezi tarafından ödülle değer görüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Gençliğe yönelik hizmetlerinin ikinci kez ödüle değer görülmesinin mutluluk verici olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Gençlik merkezlerimiz başta olmak üzere farklı merkezlerde gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden kurslara kadar birçok alanda etkinlikler düzenliyoruz. Görükle Gençlik Merkezimizi, ardından Hüsnü Züber Evi Muradiye Gençlik Merkezi ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini verdiğimiz Gençlik Merkezi’ni hizmete açtık. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Güçlü Türkiye’nin gelecekteki yöneticileri olacak gençlerimiz için her türlü imkânı kullanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.