uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5883
EURO
34,8740
ALTIN
2.498,94
BIST
9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

‘ESNAFIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

‘ESNAFIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK’


24.09.2021 10:59 | Son Güncellenme: 24.09.2021 11:00
A+
A-

Halk Bankası Bursa Bölge Koordinatörü Dr. Gökhan Sümer, Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Başkanlığı’na güven tazeleyerek yeniden seçilen Hüseyin Tunçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Halk Bankası Mustafakemalpaşa Şube Müdürü İsa Yılmaz’ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Hüseyin Tunçer, esnafın kooperatiften aldığı krediler, pandemi süreci, kooperatifin projeleri ve çalışmaları hakkında Halk Bankası yöneticilerine bilgiler verdi.

“Esnafımıza dün olduğu gibi bugünde desteğimiz sürecek” diyen Tunçer, 2021 yılı Haziran ayı itibariyle kooperatifin plasman kredi toplamının 90 milyon 500 bin TL’ye ulaştığını söyledi.

Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Tunçer, pandemi sürecinde esnafın işletme ve yatırım kredi talepleri ile ilgilenerek kendilerine yardımcı olan Halk Bankası yetkililerine teşekkür etti.

Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2020 yılı pandemi döneminde 644 ortağına 37 milyon TL’yi aşan kredi kullandırıldığını belirten Başkan Tunçer; “Kooperatifimiz 2020 yılı sonunda 82 milyon 500 bin TL, 2021 yılı Haziran ayı itibariyle de 90 milyon 500 bin TL plasmana ulaşmıştır. Kişi başı kredi kullandırma oranı yüzde 78,9, kişi başına ortalama kredi ise 100 bin 870 TL’dir. Ortaklarımızın kredi taksitlerini düzenli ödemelerinden dolayı 1’nci Grup Kooperatif olmamız gereği işletme kredi limitimiz 200 bin TL’dir. Ayrıca yatırım kredisi limitimiz 300 bin TL olarak toplamda 500 bin TL’lik limite kadar kredi kullandırmaktayız. Kredi kullandırma çalışmalarında bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Halk Bankası Bölge Koordinatörü Gökhan Sümer ve ekibine, ayrıca esnaflarımıza her türlü destek ve yardımda bulunan Halk Bankası Mustafakemalpaşa Şube Müdürü İsa Yılmaz’a ve tüm şube çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Bankası Bursa Bölge Koordinatörü Dr. Gökhan Sümer ve Şube Müdürü İsa Yılmaz’da Mustafakemalpaşa esnaf camiası adına 40 yılı aşkın bir süredir birçok başarılı çalışmaların altına imzasını atan Başkan Hüseyin Tunçer’e görevinde başarılar diledi.

HABER: ADEM TUNÇER

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.