uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5161
EURO
34,7218
ALTIN
2.501,57
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

GEÇMİŞİN DEĞERLERİ BUGÜNE TAŞINIYOR

GEÇMİŞİN DEĞERLERİ BUGÜNE TAŞINIYOR


05.03.2021 17:20 | Son Güncellenme: 24.09.2021 17:22
A+
A-

Mustafakemalpaşa Anaokulu tarafından yürütülen ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ adlı eTwinnning projesi farklı etkinliklere sürüyor.

Kardeş ülke Azerbaycan’daki okullarında paydaşlarından olduğu proje de son olarak kültürel etkinlikler kapsamında yöresel kıyafetler tanıtılarak, geçmişin değerleri bugüne taşındı.

Okul Müdürü Adil Esas’ın desteği ile Müdür Yardımcısı Cemile Muslu ve Orhangazi 125.Yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurdoğan Çevik ile kuruculuğunu yaptığı ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ eTwinning projesinde, Şubat ve Mart ayı çalışmaları çerçevesinde tüm ortakların katılımı ile yöresel kıyafetler tanıtıldı.

Farklı şehirlerden ve Azerbaycan’dan da katılımın sağlandığı renkli etkinlikte, öğrencilerin giydiği yöresel giysiler büyük ilgi gördü.

Her ay farklı etkinliklerle devam edecek proje ile geçmişin değerlerinin bugüne taşınarak öğrenciler aracılığıyla tanıtılması ve sahiplenilmesi hedefleniyor.

Proje ortağı şehirler ve öğretmenler ise şöyle sıralandı; Ankara (Beyhan Güzel, Yücel Bozkurt), Azerbaycan (Sanubar Gasimova, Aida Alakbarova), Batman (Uğur Kafalı), Balıkesir (Ayşegül Deniz), Burdur (Figen Çalışkan Bütün ), Bursa (Cemile Muslu, Selin Kutlu, Nurdoğan Çevik ), Kütahya (Gülay Tonga ), Kocaeli (Münevver Sümer), İzmir (Ayşegül Aytemir).

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.