uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3363
EURO
35,1725
ALTIN
2.241,49
BIST
8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
8°C
Bursa
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GÖKYÜZÜNÜN EFSANE KANATLILARI EFU ÜYESİ

GÖKYÜZÜNÜN EFSANE KANATLILARI EFU ÜYESİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.07.2021 01:01
A+
A-

Kurucuları Mustafakemalpaşalı olan ve güvercin sevgisini uluslar arası platformlara taşıyan Gökyüzünün Efsane Kanatlıları Derneği, Avrupa Sanat Güvercinleri Federasyonu’na (EFU) üye oldu. Gökyüzünün Efsane Kanatlıları Derneği Başkanı Musa Çelik üyelik müjdesini duyurduğu açıklamasında, Türkiye Güvercin Federasyonu’nun başaramadığını gerçekleştirdiklerini söylerken; “Ülkemizin güvercin ırklarını artık daha güçlü bir şekilde tanıtacağız” dedi.

Gökyüzünün Efsane Kanatlıları Derneği Başkanı Musa Çelik, yeni bir dernek olmalarına rağmen, Avrupa Sanat Güvercinleri Federasyonu’na (EFU) üye olmanın gururunu yaşadıklarını, yeni dönemde büyük bir gelişim içinde olacaklarını söyledi.

‘BAŞARILAMAYANI BAŞARDIK’

Çelik;  “Gökyüzünün Efsane Kanatlıları Derneği, adından da anlaşıldığı gibi ilgi çekici bir oluşum. Gökyüzünde hünerler sergileyen bir canlının yani güvercinlerin kanıtı olarak ismi beyan edilen derneğimiz, 2014 yılında Mustafakemalpaşa’ya bağlı olarak kuruldu. 2009 yılında Türkiye Güvercin Federasyonu’nun başaramadığını Mustafakemalpaşa’mızın nadide derneği gerçekleştirdi ve Avrupa Birliği ülkelerinin federasyonu olan Sanat Güvercinleri Federasyonu’na kabul edildi. 2015 yılından beri süren titiz çalışmalar sonucu derneğimiz 9 Temmuz 2021 tarihi itibariyle EFU’ya seçildi. Bu süreçte derneğimiz EFU’ya, ülkemizin güvercin ırkları adına yapacağı çalışmaları, bugüne kadar yaptığı faaliyetleri ciddi bir hazırlıkla anlattı. EFU’ya yaptığımız başvurunun ardından süren incelemelerin ardından süreç lehimize tamamlandı. EFU Genel Kurul Toplantısı’nda Almanya, Fransa, İsviçre, Slovakya, Çekya, Sırbistan, Hırvatistan ve Hollanda gibi ülkelerin toplamda 14 olan oylarının 13’ünü alarak bu büyük platforma katılma hakkı kazandı” dedi.

Gökyüzünün Efsane Kanatlıları Derneği Başkanı Musa Çelik, başvuru talebinin kabul edilmesinde emeği olan dernek üyeleri; Gökhan Zeytun, İsmail Çelik, Ercan Turgut, Mehmet Baytar, Ümit Eryılmaz, İsmail Turan, Murat Karanfil, Cüneyt Turhan, Hasan Dursun, Hüseyin Demir, Murat Turhan, Ahmet Demir ve Onur Utku’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.