uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

GRUP MAÇLARINDA SON DÖNEMEÇ

GRUP MAÇLARINDA SON DÖNEMEÇ


17.12.2021 08:20 | Son Güncellenme: 17.12.2021 15:48
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da her hafta futbol heyecanının yaşandığı Yeşilova Köyler Ligi’nde çeyrek final öncesi grup maçları sürüyor. 4 grupta 24 takımın mücadelesine sahne olan turnuva, hafta sonu C ve D gruplarında oynanacak 6 maça ev sahipliği yapacak. 18-19 Aralık’ta oynanacak 4. hafta karşılaşmalarında sahaya çıkacak 12 takım, çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.

Yeşilova Köyler Ligi Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasında, D- Grubu’nda 4. hafta maçları yarın oynanacak.

Haftanın açılış maçında ev sahibi Yeşilova-B-Güllüce’yi misafir edecek. Oynadığı üç maçta 4 puan toplayan ve grupta 4. sırada bulunan Güllüce ile ilk galibiyetini Çördük karşısında alan Yeşilova-B arasındaki maç, saat 11.00’da başlayacak.

HAFTANIN MAÇI TEPECİK-KARAOĞLAN

Çeyrek finale çıkma hesapları yapan grup lideri Tepecik ise bir puan gerisindeki Karaoğlan ile karşılaşacak. Son maçta Derecik’i 3-1’lik skorla geçerek çeyrek final öncesi avantaj yakalayan Tepecik’in, Güllüce’ye 3-1 yenilen Karaoğlan ile karşılaşacağı zorlu randevunun başlama saati 13.00.

Gruptan çıkma umutlarını sürdürmek isteyen iki takımdan Çördük ve Derecik’in üç puan mücadelesine çıkacağı karşılaşma ise saat 14.30’da oynanacak.

LİDER KOŞUBOĞAZI ÇEYREK FİNAL İSTİYOR

Turnuva, 19 Aralık Pazar günü C-Grubu maçlarına ev sahipliği yapacak.

Grupta 4. haftanın açılış maçında Yumurcaklı ile Kosova karşı karşıya gelecek. 6 puanla 3. sırada yer alan Kosova’nın henüz puanla tanışamayan Yumurcaklı ile oynayacağı maçın başlama vuruşu saat 11.00’da yapılacak.

Oynadığı 3 maçı da kazanan grup lideri Koşuboğazı ise saat 13.00’daki karşılaşmada Dallıca ile karşılaşacak.

Üst sıraları yakından ilgilendiren haftanın son mücadelesi ise saat 14.30’da grup 2’incisi Ormankadı ile İlyasçılar arasında oynanacak. 

YEŞİLOVA FUTBOL TURNUVASI PUAN DURUMU

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.