uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘HALK DEVA ARIYOR’

‘HALK DEVA ARIYOR’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



23.09.2022 07:35 | Son Güncellenme: 22.09.2022 16:20
A+
A-

DEVA Başkanı Bayraktar, gittikçe artan sorunlar karşısında halkın arayışta olduğunu söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mustafakemalpaşa Başkanı Av. Özlem Bayraktar, Türkiye’de son dönemde başta ekonomi ve hukuk alanında yaşanan sorunlar karşısında halkın arayış içinde olduğunu söylerken, 2020 yılında Genel Başkan Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisi’nin, kısa zamanda parti programı ve hedefleriyle bu arayışa çare olacak yegâne parti çatısı hüviyeti kazandığını dile getirdi.

‘HALKIMIZDAN TEVECCÜH GÖRÜYORUZ’

Mustafakemalpaşa’daki teşkilatlanma çalışmaları hakkında konuşan Bayraktar; “Bugüne kadar 30 mahallemizi ziyaret ettik, üye çalışmalarımızda hızla sürüyor. Vatandaşlarımızdan güzel bir teveccüh var. Genel Başkanımızın samimi ve gayretli çalışmalarının, halkımızın gönlünde karşılık bulduğunu görüyoruz. Yerel yönetimde yıllardır iktidar partisinin bulunduğu Mustafakemalpaşa maalesef arzu edilen gelişmelere sahip olamadı. Ziyaret ettiğimiz tüm mahallelerde hem bunu teşhis ediyor hem de serzenişlere şahit oluyoruz. Biz, sorunların üstesinden gelecek tüm programlarımızı halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi’nin Mustafakemalpaşa Teşkilatı’na geçtiğimiz Nisan ayında kurucu Başkan olarak atanan Avukat Özlem Bayraktar, düzenlediği basın toplantısında, ülke gündeminin yanı sıra Mustafakemalpaşa’nın son durumunu değerlendirdi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

DEVA Partisi’nin 90 ve 360 günlük eylem planları ve teşkilatın yürüttüğü faaliyetleri anlatan Bayraktar, önemli açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısına; Bayraktar’ın yanı sıra Genel Sekreter Hasan Dardağan, Mali İşler Sorumlusu Emrah Kerey, Teşkilat Başkanı İbrahim Göksu, Seçim İşleri Sorumlusu Ahmet Yırtımcı, Gençlik Politikaları Sorumlusu Aykut Çekili ve Sosyal Medya Sorumlusu Semih Can Türe katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Özlem Bayraktar, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra ilk kez DEVA Partisi ile siyasete atıldığını söylerken, Ali Babacan’ın söylemlerinin bunda etkili olduğunu kaydetti.  

‘DEVA’NIN EYLEM PLANLARI HAZIR’

DEVA Partisi’nin lider odaklı değil kurumsal yaklaşımı esas alan bir siyasi parti olduğunun altını çizen Bayraktar, başta temel haklar olmak üzere ‘özgürlükçü-çoğulcu-katılımcı’ temeller üzerine kurulu bir demokrasi anlayışını savunduklarını vurguladı.

Türkiye’deki tüm toplumsal kesimlerin son dönemde yeni bir arayış içine girdiğini kaydeden Bayraktar; “Genel Başkanımızın tüm şehir ziyaretleri, miting ve açılışları büyük bir teveccüh görüyor. Bu durum bizim çalışmalarımıza da yansıyor. DEVA iktidarında ortaya koyacağımız tüm eylem planlarını açıklıyoruz. Partimiz, Türkiye’de bir ilk olarak eylem programlarının 12’sini kamuoyuna duyurdu. Bunlar, hepimizin günlük hayatını ilgilendiren önemli konulardır. Demokrasiye geçişten yerel yönetimlere, ekonomiden hukuka, eğitimden sağlık ve tarıma kadar her programımız hazır. Bu vizyonu gerçekleştirmek için 90 ve 360 günlük zaman dilimleri belirlendi. Bu anlamda ülkemiz, DEVA Partisi ile üstündeki kara bulutları dağıtacaktır” dedi.

30 MAHALLE ZİYARETİ, 300 ÜYE

Teşkilatı kurmak için göreve geldikleri günden beri sahada olduklarını hatırlatan Özlem Bayraktar, bugüne kadar 30 mahalleyi ziyaret ettiklerini, her geçen gün artan bir tempoyla 300 üyeye ulaştıklarını belirtirken, kısa zamanda ilçe kongresini gerçekleştireceklerini ifade etti.

‘YETERLİ HİZMETLER ALINMIYOR’

Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını da gündemine alan Bayraktar, her geçen gün büyüyen bir güvenlik probleminin yaşandığını, bunun yanı sıra kültürel ve sosyal çalışmalar ile birlikte otopark ihtiyacının karşılanmadığını söyledi.

Altyapı hizmetlerinin çok geç kalınmış bir adım olduğunu ve çalışmalarda koordinasyonsuzluk görüldüğünü kaydeden Özlem Bayraktar, yıllardır iktidar partisinin yönetiminde olmasına rağmen Mustafakemalpaşa’nın gelişimi için yeterli hizmetlerin alınmadığını dile getirerek; “Bundan sonraki süreçte Mustafakemalpaşa’nın DEVA’sı daha fazla sahada olacak” mesajını verdi.

Bayraktar son olarak, DEVA Partisi’nin 6’lı masanın bir üyesi olmalarına rağmen, milletvekilliği genel seçimlerine kendi adı ve içinde fidan silüeti olan su damlalı logosuyla gireceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.