uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANDI

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANDI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



04.06.2021 12:59 | Son Güncellenme: 19.01.2022 13:03
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez kutlanan 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası, Mustafakemalpaşa’da renkli etkinliklere sahne oldu.

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasının amaçlandığı hafta dolayısıyla düzenlenen program, İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Törene; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Ekici, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, HEM Müdürü Zafer Göllü, kurum müdürleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla düzenlene programın açılışında konuşan Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli bir yaklaşımla sürdürüldüğünü söyledi.

Efe; “ Örgün eğitimin dışında her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesini hedefliyoruz. Halk Eğitim Merkezi’nin depreme dayanıklı hale getirilmek üzere tadilatı devam ediyor. En kısa sürede bu çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz. Merkezdeki çalışmalar tamamlandığında bütün kurs branşları tek binada olacak. ‘Her zaman, Her yerde, Herkes için eğitim’ felsefesini yaygınlaştıran  tüm kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut da hayat boyu öğrenme ve yetişkin eğitiminin önemini vurgulayarak etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan etkinlikte ise Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nde açılan müzik kurslarında görevli usta öğreticiler Yücel Aran ve Okan Aran eşliğinde müzik kursiyerleri tarafından mini bir konser verildi.

Konserin ardından, yıl boyunca Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan kurslara katılarak belge almaya hak kazanan kursiyerlere temsili bir belge töreni düzenlendi.

Kutlamalar kapsamında, İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen Seramik ve Cam Teknolojileri Kursu etkinliğinde özel öğrenciler ve aileleri bir araya geldi.

İbn-i Sina Özel Eğitim Okulu’ndaki etkinlikte, anne ve çocuklar, seramik ve cam işlemeciliğinin inceliklerini öğrendi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.