uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3401
EURO
35,1021
ALTIN
2.310,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

İLK MAÇ RÖVANŞ OLACAK

İLK MAÇ RÖVANŞ OLACAK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



15.10.2021 09:50 | Son Güncellenme: 14.10.2021 19:03
A+
A-

Bu sezon İstanbul ve Bursa’dan 9 takımın bulunduğu 6. Bölge 1. Grupta mücadele edecek olan Mustafakemalpaşaspor Belediye, sezonun ilk maçında, geçtiğimiz yıl iki maçta da yenişemediği ve 3. Lig’e çıkma yolunda kura çekimi sonucu elendiği Görükle İpekspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Paşa, 6. Bölge 1. Grupta İstanbul takımları Atlas Maden Çengelköy, Sultanbeyli Belediye, Sultangazi, Alibeyköy ve Beşyüzevler, Bursa temsilcileri Yenişehir Belediye, Görükle İpek ve İnegöl Kafkas Gençlik Spor ile 3. Lig mücadelesi verecek.

İki hafta sonra başlayacak BAL’da kura ve fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı.

TFF Başkan Vekili ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen bölge ve grupların kura ve fikstür çekimi töreninde TFF Malatya Bölge Müdürü ve BAL Koordinatörü Fahrettin Eserdi, TASKK Genel Başkan Yardımcıları Cahit Erdem, Şener Aydın ve Remzi Ay ile MHK Üyesi Ahmet Erdoğan katıldı. 
Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında kulüp temsilcilerinin katılmadığı kura çekimi töreni TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.
TFF Başkan Vekili ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, fikstür çekimine başlamadan önce bir konuşma yaptı ve önemli mesajlar verdi.

Ali Düşmez konuşmasında; “Hemen hemen 2 seneye yakındır devam eden bir pandemi süreci var. Bu sürecin başından beri amatör ligleri oynatmak için çaba gösteriyoruz. 120 bin maça ulaşmış bir organizasyonu yürütmeye çalışıyoruz. Pandeminin başladığı Mart ayından itibaren TFF ve TAASK’ın tek düşüncesi bu liglerin oynatılması yönündeydi. Belki 100 yılda, 200 yılda olabilecek bir olay pandemi ve amatör camiamızı da etkiledi” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘AMATÖRLERİ TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEKLİYORUZ’

TFF’nin bu dönemde, devletin kurullarının fikir, görüş ve kararlarını uyguladığını dile getiren Düşmez, şöyle konuştu; “Başka düşüncemiz olmadı. İnsan sağlığının olmadığı bir ortam varsa, orada hiçbir şeyden bahsedilemez. Devletimiz ile birlikte hareket ederek bu noktaya geldik. BAL’ı oynattık. Bu süreçte adalet terazimiz şaşmadı. Oynayanın bir hakkı, oynamayanın bir hakkı oldu. Herkesi mutlu etmenin mümkün olmadığı bir ortamda, gönüllülük esasına göre çalışan bir grubuz. Etap etap tüm çalışmalarımız yürüttük. TFF yönetimi olarak da bu ligleri bu sezon oynatmaya karar verdik. Sağlık kurulumuzun, bilim kurulumuzun, devletimizin aldığı kararlar hepimizi bağlıyor, her zaman o kararlara uymak durumundayız. Ümidimiz bu ligin en güzel şekilde oynanması. BAL’da diğer liglerdeki uygulamalarımız geçerli olacak. Aşısı olanlar ve aşısı yoksa PCR testi negatif çıkanlar bu ligde oynayacak. Burada da adaleti sağladık. TFF Başkanımız Nihat Özdemir ve yönetim kurulu olarak amatörlerin daima yanındayız ve destekliyoruz. Tüm gücümüzle de desteklemeye devam edeceğiz.
Yeni sezon öncesinde bu sporun her aşamasında bulunmuş birisi olarak çağrım dostlukların, arkadaşlıkların devam etmesidir. Birbirimize saygı duyalım, saygı gösterelim. Herkesin hukukuna, hakkına riayet edelim. Başkanlardan, yöneticilerden ricam şu; herkes kulüplerine sahip çıksın. Sözlerime son verirken fair play çerçevesinde, kardeşçe, hak edenin kazandığı güzel bir lig diliyoruz. TFF Başkanımız ve yönetimimiz adına tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun, yeni sezon hayırlı olsun.”

BAL’DA 260 TAKIM MÜCADELE EDECEK

BAL bu sezon, her biri üç ayrı gruptan oluşan 9 bölgede toplam 27 grupta 260 takımın katılımıyla oynanacak. Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre yapılacak.

Her bölgede grup birincisi olan 3’er takım, kendi bölgelerindeki grup birincileri ile tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecek. Bölge Birinciliği Play Off müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.
2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de grup müsabakaları 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak ve 27 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Bölge birinciliği müsabakaları ise 9-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.
Bölgesel Amatör Lig Statüsü, önümüzdeki günlerde TFF Yönetim Kurulu’nun onayından sonra ilan edilecek. 

HAZIRLIK MAÇINDA GALİBİYET

Yeni sezon öncesi çalışmalarına hız veren Mustafakemalpaşaspor Belediye, oynadığı hazırlık maçında isetaraftarına umut verdi.

Çarşamba günü Bigadiç Belediyespor ile karşılaşan kırmızı-lacivertli ekip, Ceyhun ve Mehmet’in attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

6. BÖLGE 1. GRUP FİKSTÜRÜ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.