uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

İLK ÖDENEK AKTARILDI

İLK ÖDENEK AKTARILDI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



12.11.2021 07:40 | Son Güncellenme: 11.11.2021 16:35
A+
A-

AK Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan, 400 milyon TL’lik eğitim yatırımı müjdesinin 50 milyonluk ilk ödeneğinin Bursa’ya aktarıldığını söyledi.

Bursa’ya 23 yeni okul kazandırılacağını belirten Gürkan, aralarında Mustafakemalpaşa’nın da bulunduğu Rehberlik Araştırma Merkezi için de en yakın zamanda yapım çalışmalarının başlayacağını kaydederek; “Bakanımızın müjdesinin ardından hemen kolları sıvadık. Bursa’nın 2021 yılı eğitim yatırımları yüzde yüz arttırıldı” dedi.

AK Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan, geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bursa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in müjdelediği, şehre yapılacak olan 400 milyon TL’lik ilave eğitim yatırımlarının 50 milyon TL’lik tutarının merkezi idareden temin edildiğini belirtti.

‘YAPIM ÇALIŞMALARI HEMEN BAŞLAYACAK’

Gürkan, inşa için gerekli prosedürlere uygun eğitim merkezlerinin yapımına hemen başlanacağını duyurdu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bursa’nın farklı noktalarına her kademeden yeni eğitim merkezlerinin kazandırılacağını hatırlatan Davut Gürkan; “Osmangazi’ye 7 adet ilk ve ortaokul, Yıldırım’a 5 ilk ve ortaokul, Nilüfer’e 4 ilk ve ortaokul, Gürsu’ya 2 ilk ve ortaokul, İnegöl’e 2 ilk, 1 ortaokul, Gemlik’e 1 ilkokul ve Orhangazi’ye de 1 ilkokul olmak üzere toplamda 23 yeni okul daha kazandırılacak” dedi.

Gürkan, şehrin farklı noktalarına inşa edilecek olan 4 Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) ve 4 Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) ile birlikte Osmangazi’de yapılacak Özel Eğitim Meslek Kampüsü’nün de yapımlarına en yakın zamanda başlanacağına vurgu yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.