uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

İLMEK İLMEK SEVGİ ÖRÜYORLAR

İLMEK İLMEK SEVGİ ÖRÜYORLAR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



12.01.2022 09:15 | Son Güncellenme: 11.01.2022 19:33
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın ihtiyaç sahiplerine yönelik kurduğu içinde Aşevi, Gıda ve Giysi Bankası bulunan Sosyal Paylaşım Merkezinden etkilenen iki üniversite öğrencisi genç kız, ihtiyaç sahipleri için bere ve atkı örmeye başladı.

Uludağ Üniversitesi Meslek yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Bölümünde okuyan Burçin Ortaç ve Elif Usta eğitimlerini sürdürürken bir yandan da ilgi duydukları Toplumsal Sorumluluk Projesi dersine katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile tanışan öğrenciler Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan giysi bankasını inceledi.

Merkezden etkilenen öğrenciler Burçin Ortaç ve Elif Usta, ders dışındaki saatlerde çocukların üşümemesi için harçlıklarıyla aldıkları yünlerle bere ve atkı örüyor.

İkili ördükleri atkı ve bereleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için giysi bankasına teslim ediyor.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Genç kızların duyarlı davranışını öğrenen Başkan Mehmet Kanar ise öğrencileri evlerinde ziyaret ederek projelerine destek verdi.

‘GENÇLER GURUR DUYUYORUM’

Gençlerle gurur duyduğunu belirten Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “İlmek ilmek sevgi ören, güzel yürekli genç kardeşlerim Burçin Ortaç ve Elif Usta’yı ziyaret ettim. Sınav zamanı bile ihtiyaç sahiplerimize hizmet veren Belediyemize ait Giysi Bankası için bere, eldiven, atkı örüyorlar. Gençlerimizi çok önemsiyor, her fırsatta onlarla buluşuyorum. Sevgili gençler, güçlü enerjiniz ve ışık saçan fikirlerinizi birlikte hayata geçirelim. Sizlerle gurur duyuyor ve çok seviyorum” dedi.

Başkan Mehmet Kanar, toplum yararına fikir ve projesi olan tüm gençlerin kendilerine ulaşmasını istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.