uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

İNCEALİPINAR KOOPERATİFİ KATMA DEĞER OLUŞTURACAK

İNCEALİPINAR KOOPERATİFİ KATMA DEĞER OLUŞTURACAK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



22.09.2021 10:24
A+
A-

Mustafakemalpaşa İncealipınar ve Çevre Köyleri Sınırlı Sorumlu Güney Marmara Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ilk kongresini gerçekleştirdi.

Tarım, hayvancılık ve orman alanlarında faaliyet gösteren kooperatifin başkanlığına Mehmet Emir seçildi.

2020 yılında kurulan ve geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle genel kurulunu yapamayan İncealipınar ve Çevre Köyleri Sınırlı Sorumlu Güney Marmara Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde yeni yönetim belirlendi.

15 üyeli kooperatifin önceki günlerde gerçekleşen seçimlerinde Kooperatif Başkanlığı’na Mehmet Emir, Başkan Yardımcılıklarına ise Eşref Akman ve Galip Yavuz getirildi.

‘KATMA DEĞER OLUŞTURACAĞIZ’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Cengiz, asıl hedeflerinin Mustafakemalpaşa’ya katma değer oluşturmak istediklerini söyledi.

Cengiz; “Ülkemizde tarım kooperatifleri, üretici örgütleri kırsal toplumun yaşam düzeylerini iyileştirmede, kıt kaynaklara sahip olan üreticilerin gelirlerini artırmada ve tarımsal gelişmeyi sağlamada önemli araçlardan biridir. Kooperatifleşme, birlikten doğan güçten faydalanarak planlı ve organize hareket etme talebinin bir ürünüdür. Kooperatifleşmenin temelinde; yardım, dayanışma duygusu ve iş başarma amacı vardır. Yöremizin gelişip kalkınması için bizlerde geçtiğimiz yıl bu yola çıktık. Bölgemiz hem hayvancılık, hem tarım hem de orman faaliyetleri açısından bizlere büyük avantajlar sunuyor. Halkımızı katma değeri yüksek ürünlere yönlendirmek istiyoruz. Çalışmalarımızın önceliğini bu oluşturacak. Yönetim ve üyelerimizle birlikte emek ve ürünün gerçek değerini bulmasına yardımcı olacağız. Fiyatın oluşmasında ve üreticinin zararlarının bertaraf edilmesinde bir sigorta görevi ifa edeceğiz. Kooperatifimiz, üye olmanın sorumluluğunu almaya gönüllü herkese açıktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.