uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KARYAĞMAZ MALİKLERİ GENEL KURUL ÇAĞRISI

KARYAĞMAZ MALİKLERİ GENEL KURUL ÇAĞRISI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.12.2021 13:29
A+
A-

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Yalıntaş Mahallesi sınırları içinde 372 nolu adadan 446 nolu adaya kadar olan adalar üzerinde inşa edilen, kurulan KARYAĞMAZ SİTESİ Bağımsız Bölümler Malikleri Kurulu toplantısı 02.01.2022 Pazar Günü Saat 11:00’den KARYAĞMAZ SİTESİ içinde bulunan Külliyede aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Toplantı yeter sayısı Bağımsız konut Bölümleri Malikleri Kurulu toplam sayısı olan 404 adet Kurul üyesinin salt çoğunluğu olan 203 üyenin toplantıya katılması ile yapılacaktır.

İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde 2.toplantı 09.01.2022 Pazar günü saat 11:00’de aynı yerde aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Toplantıda her bağımsız konut bölümü malikinin 1 oy hakkı olacaktır.

Bir bağımsız konut bölümünün birden fazla maliki var ise kendi aralarından birini vekil tayin ederek toplantıya o seçilen malik katılacaktır. Toplantıya her bağımsız konut bölümü için bir kişi katılacaktır.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bağımsız konut bölümü malikleri Toplantıya bizzat katılmayıp başka bir malike ya da Sitede malik olmayan bir kişiye vekâlet vererek toplantıda vekili vasıtasıyla temsilini sağlayabilir.

Bu şekilde vekâlet yoluyla toplantıda malikleri temsil edecek kişiler EN FAZLA 20 kişinin vekâletini alarak, Toplantıda Kendisi dışında vekâleten en fazla 20 kişiyi temsil edebilir.

Vekâleten temsil edilenler dâhil, Toplantıda 210 bağımsız konut bölümü malikinin temsili sağlanması halinde toplantı yeter sayısı oluşmuş olacaktır.

Bir bağımsız konut bölümünün maliki kısıtlı bir kişi ise (çocuk, hükümlü, kısıtlı ve gayri mümeyyiz ise) o maliki toplantıda vasisi temsil edecektir.

Toplantıda alınan kararlar Sitede mülkü bulunan bütün bağımsız bölüm maliklerini bağlayacaktır.

Bağımsız Konut bölümleri malikleri Kurulu toplantısı 17.12.2021 Cuma Günü Mustafakemalpaşa İlçesindeki günlük yayınlanan bir yerel gazetede ilan edilecektir. Ayrıca toplantı günü ve saati ile toplantı ilanının yayınlandığı gazete adı ve ilanın yapıldığı tarih SMS ve diğer sosyal medya iletişim araçları vasıtasıyla üyelere duyurulacaktır. Ayrıca gazetede yayınlanan Toplantı çağrısı da Karyağmaz Hasbihal WhatsApp grubu üzerinden de üyelere ulaştırılacaktır.

Bu şekilde yapılan toplantı ilan ve duyurusu kesindir. Çağrıda toplantının yer, saat ve gündemi belirtilir. Gündemde olmayan bir maddenin konuşulup karara bağlanması, konunun toplantıya katılanların salt çoğunluğuyla gündeme alınmasına bağlıdır.

Değerli Karyağmaz Sitesi Bağımsız Bölüm Malikleri Kurulu Üyelerinin Toplantıya katılması ilanen Tebliğ olunur.

            GÜNDEM:

1- Açılış ve yoklama.

2- Divan Heyeti Seçimi ve Divan Heyeti üyelerine Toplantı tutanağını imzalama yetkisi ve Toplantıyı yönetme yetkisi verilmesi.

3- Site ortak alanların düzenlenmesi, çevre düzenlemesi yapılması, konutların etrafının düzenlenmesi, konutların etrafına çit yapılması konularının karara bağlanması.

4- Site Giriş Kapısı sistemi yapılması, Giriş Güvenlik Sistemi yapılması, site içi güvenlik kamerası sistemi yapılması, Site çevresi güvenlik çiti ya da güvenlik duvarı yapılması konularının görüşülerek karara bağlanması.

5- Site ortak alanların düzenlenmesi, çevre düzenlemesi yapılması, konutların etrafının düzenlenmesi, konutların etrafına çit yapılması, Site Giriş Kapısı sistemi yapılması, Giriş Güvenlik Sistemi yapılması, site içi güvenlik kamerası sistemi yapılması, Site çevresi güvenlik çiti ya da güvenlik duvarı yapılması harcamaları için bütçe oluşturulması. Yapılacak harcamalar için Site Üyelerinden toplanacak paraların tespit edilmesi ve bu paraların toplanma şekli ve zamanının karara bağlanması.

6- Sitede Güvenlik görevlisi ve ortak alanlar temizlik ve bakım hizmetlerini yapacak personel çalıştırılması hususunun görüşülerek karara bağlanması. 

7- Sitenin rutin ve sürekli giderleri için (Güvenlik ve temizlik görevli ücretleri, Site yönetici ücreti, ortak alanlar rutin bakımları, güvenlik sistemleri için dışarıdan düzenli olarak alınacak hizmetler vb.) aylık ya da yıllık Site Üyeleri aidat tutarları belirlenmesi ve aidatların toplanması şeklinin ve zamanının belirlenmesi.

8- Site Yönetim Kurulu seçimi yeni seçilecek Site Yönetim Kuruluna Sitenin rutin iş ve işlemlerini yapmaları yetkileri verilmesi hususu, Site Yönetim Kuruluna Kamu ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ve Gerçek Kişiler nezdinde site adına iş ve işlemleri yürütmek üzere yetki verilmesi hususu, Yönetim Kuruluna ücret verilip verilmeyeceği ve verilecek olursa tutarının ne olacağı hususunun görüşülerek karara bağlanması. 

9- Site Denetim Kurulu seçimi. Denetim Kurulunun çalışma prensipleri, denetim zamanları, Denetim Kuruluna ücret verilip verilmeyeceği ve verilecek olursa tutarının ne olacağı hususunun görüşülerek karara bağlanması. 

10- Dilekler ve Kapanış.

KARYAĞMAZ SİTESİ TEŞEBBÜS HEYETİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.