uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

‘KURALLARA UYULMAZSA YASAKLAR GERİ GELİR’

‘KURALLARA UYULMAZSA YASAKLAR GERİ GELİR’


26.03.2021 10:03 | Son Güncellenme: 20.10.2021 10:04
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, son dönemde artış ivmesi kazanan korona virüs (Kovid-19) vakalarına karşı uyarılarda bulundu.

Bursa’nın çok yüksek riskli şehir durumuna gelmesi takdirinde Mustafakemalpaşa’nın da bundan olumsuz etkileneceğini hatırlatan Uzkınay; “ İş yerlerinin kapanması gündeme gelirse esnafımız tekrar zor bir duruma düşer” diyerek herkesi kurallara uymaya çağırdı.

MKPTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay açıklamasında şunlara dikkat çekti; “ Dünyayı  tehdit etmeye devam eden  ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen korona virüs (Kovid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için kurallara daha dikkat etmemiz gerekiyor. Yerinde karar tedbirleri kapsamında çevre illerimizin çok yüksek riskli olmaları nedeniyle ilimizin ve ilçemizin de bu duruma gelmemesi için halkımızın, üyelerimizin ve esnafımızın daha dikkatli olmaları ve alınan tedbirlere uymaları gerekmektedir. Tedbirlere uyulmadığında yeniden iş yerlerinin kapanması gündeme gelebilir. Üyelerimizi ve esnafımızı zor duruma düşmemeleri açısından iş yerlerinde HES kodu ve sosyal mesafe uygulamalarına özen göstermeye, halkımızı da maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet ediyorum.”

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.