uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

‘MEMLEKETİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ’

‘MEMLEKETİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ’


24.12.2021 08:45 | Son Güncellenme: 24.12.2021 11:36
A+
A-

Memleket Partisi lideri İnce Mustafakemalpaşa’da konuştu, pahalılıkta suçu marketlere atmanın kolaycılık olduğunu söyledi ve ekledi; “Keyfi yönetim var.”

Memleket Patisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa temasları kapsamında Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.

Büyük bir ilgiyle karşılandığı Mustafakemalpaşa’da STK ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Türkiye’nin derin bir yoksulluk yaşadığını söyledi.

Adnan Menderes Meydanı’nda açıklamalarda bulunan Memleket Partisi lideri; “Ülkede maalesef büyük bir belirsizlik yaşanıyor, kimse geleceğini ön göremiyor” derken, tarım ve hayvancılığın kenti Mustafakemalpaşa’nın da aynı sorunlarla boğuştuğunu, çiftçinin ve esnafın dertli olduğuna dikkat çekti.

Dün saat 13.30’da otobüsle Mustafakemalpaşa’ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye partinin Bursa Başkanı Güner Aklan, Mustafakemalpaşa Başkanı Serdar Gürses ve çok sayıda partili eşlik etti.

İNCE’DEN STK VE ESNAF ZİYARETLERİ

Heykel Meydanı’nda vatandaşlarla görüşen İnce daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği’ne geçti.

ADD Şube Başkanı Haşim Yoldaş ve dernek yöneticileriyle bir araya gelen Muharrem İnce’nin bir sonraki adresi Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği oldu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın ve muhtarlar tarafından karşılanan Muharrem İnce, mahallelerin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir ile görüşen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hükümetin tarım politikalarını eleştirdi. Başta tarım ve hayvancılık olmak üzere Türkiye’nin milli üretim seferberliğine ihtiyaç duyduğunu kaydeden İnce, son yaşanan zamlarla birlikte çiftçilerin üretemez konuma geldiğini kaydetti.    

‘KEYFİ BİR YÖNETİM VAR’

Daha sonra yürüyerek geçtiği Mustafakemalpaşa Kapalı Pazaryeri’nde esnaflarla görüşerek sohbet eden İnce, Adnan Menderes Meydanı’nda yaptığı açıklamada, Türkiye’nin savrulduğunu ve yönetilemez olduğunu gördüklerini dile getirdi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce; “Tarım ve hayvancılığın kenti Mustafakemalpaşa’da da çiftçi çaresizlik içinde. 4,5 TL’den doları alıp, 18,5 TL’ye çıkaran Erdoğan’dır. Şimdi 11 TL’ye, 12 TL’ye düşürdü diye neredeyse bayram edecek. Bunu anlayabilmiş değilim. Akıl terk ketmiş, bilim terk etmiş, hukuk terk etmiş. Bir keyfi yönetimle karşı karşıyayız. Türkiye’yi karış karış dolaşıp, Memleket Partisi’ni ve memleketi ayağa kaldırmaya, Türkiye’ye yeni bir seçenek sunmaya çaba gösteriyoruz. Cumhur İttifakı’ndan da Millet İttifakı’ndan da kurtulmak gerektiğini düşünüyoruz. Her ikisi de suçu marketlere atıyor. Pahalılığın sebebi marketler değil. Mazot pahalı, gübre ve ilaç pahalı, ekim alanları azalmış. Köprü pahalı, otoyol pahalı onun için gıda ürünleri pahalı. Bunu milletimizle paylaşmak için çözüm üretmek için yollardayız” dedi.

HABER: ADEM TUNÇER

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.