uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MHP’DEN KADINLARA ÇAĞRI

MHP’DEN KADINLARA ÇAĞRI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



11.08.2021 09:24
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Başkanlığı Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Filiz Dağhan Duzcu, partisinin Mustafakemalpaşa teşkilatını ziyaret etti.

Bursa Nilüfer Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Canan Oral ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette heyet, MHP Başkanı Ahmet Beygirci ve Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Rabia İkizceli ile bir araya gelerek, teşkilat çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

MHP heyeti, kadınların siyasette daha aktif olması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyarette konuşan MHP Mustafakemalpaşa Başkanı Ahmet Beygirci, kadınların daha fazla siyasetin içinde olması gerektiğine vurgu yaparak; “Kadınlarımızın siyaset arenasında belirleyici unsur olmaları konusunda daha çok etkin olmaları hepimiz için faydalıdır. Kadınlarımızı daha aktif olmaları ve partimizde daha çok yer almaları konusunda herkesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne davet ediyorum” dedi.

‘UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

MHP Bursa Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Filiz Dağhan Duzcu ise Mustafakemalpaşa Kadın ve Aile Komisyon Başkanı Rabia İkizceli ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söylerken; “İlerleyen dönemlerde kendisi ve yönetim kurulu üyelerimize çok daha fazla desteklerimiz olacak. Mustafakemalpaşa’da artık Kadın ve Aile Komisyonu olarak daha fazla etkin duruma geleceklerinden son derece eminim. Kadınlarımızın artık yönetimsel olarak daha aktif planda yer almalarını istiyor ve sonuna kadar onları destekliyorum. Bizleri Mustafakemalpaşa’da ağırlayan başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.