uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MİLLİ EĞİTİME YENİ MÜDÜR

MİLLİ EĞİTİME YENİ MÜDÜR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.08.2021 12:43 | Son Güncellenme: 16.08.2021 12:44
A+
A-

Sabahattin Dülger’in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak atanmasının ardından Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bülent Altıntaş getirildi. 

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Bülent Altıntaş, müdürlük binası girişinde Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer tarafından karşılandı.

Bursa Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer’den görevi devralan Bülent Altıntaş; “Bugün itibarıyla Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleriyle Bursa Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Öncelikle şahsımı bu göreve layık gören Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı arz ediyor, Bursamıza ve eğitim camiamıza saygılarımı sunuyorum. Bugün aldığımız hizmet bayrağını, Genel Müdürümüz Sabahattin Dülger’in liderliğinde başlattığımız çalışmaları da devam ettirip daha ileriye taşıyarak geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

2016’DA ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

1970’de doğan Bursa Millî Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş; ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamlayarak 1994 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Kalıpçılık Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Kamu görevine 1995 yılında teknik öğretmen olarak Adana’da başlayan Bülent Altıntaş, 1999 yılında Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesine atandı. Okulda Kalıp Bölümü Öğretmeni, Kalıp Bölümü Şefi, Makine Alanı Şefi ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Altıntaş, Öztimurlar MTAL kurucu okul müdürlüğünü yaptıktan sonra 2011 yılında Bursa Teknik Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevine atandı. 2016 yılında Bursa Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan evli ve 3 çocuk babası Bülent Altıntaş, 16 Ağustos 2021 tarihinde Bursa Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.