uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

MUĞLA’YA YARDIM TIRI

MUĞLA’YA YARDIM TIRI


06.08.2021 10:09
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin koordinasyonunda yardımsever vatandaşların desteği ile hazırlanan yardım tırı orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla bölgesindeki ekipler ve mağdur vatandaşlar için yola çıktı.

Yardımların bölgeye uğurlandığı törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Ülkemizin ciğerleri yanıyor. Bir nebzede olsa kadirşinas halkımızla beraber başta su olmak üzere ayni yardımları belediyemiz koordinasyonu ile afet bölgesine gönderiyoruz. Sağ olsunlar, halkımız kampanyaya anında cevap vererek destek oldular. Tüm meclis üyelerimizle birlikte parti gözetmeksizin el birliği ile yardımların toplandığı tırımızı gönderdik” dedi.

28 Temmuz’dan beri orman yangınlarıyla boğuşan bölge için başlatılan yardım seferberliği kısa sürede çığ gibi büyürken başta su olmak üzere acil ve hayati öneme sahip malzemelerden oluşan yardım tırı, Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve meclis üyeleri tarafından Adnan Menderes Meydanı’ndan afet bölgesine uğurlandı.

HALKTAN ANINDA DESTEK

Yardımların ihtiyaç olduğu sürece devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Halkımızın ne kadar yardımsever olduğunu biliyoruz yaraları sarmak için afet bölgesine desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Kanar, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü olduğuna vurgu yaparak; “ Yangınların söndürüleceğini biliyoruz. Bir tane yanan yerin bin tane olarak diriltileceğini de biliyoruz. Yangınlar sebebiyle hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Çağrımıza ses vererek dayanışmaya katkı sunan Mustafakemalpaşa halkına yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇIRPAN YARDIMA KOŞTU

Mustafakemalpaşa’daki birçok STK’nın destek olduğu yardım tırına katkı verenlerin başında da Çırpan Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma Ve Kalkındırma Derneği geldi.

Özellikle yangın bölgesindeki su ihtiyacını karşılamak üzere harekete geçen dernek üyeleri, gönüllülerin desteği ile toplanan onlarca ton su kolisini yardım tırına yükledi.

Dernek Başkanı Mehmet Çakır; “Her aradığımızda yanımızda olduğunu bize hissettiren Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan Şükrü Erdem’e, Çırpan Cami İmamı Mustafa Koyuncu ve cami derneği üyeleri ile birlikte yardım çağrımıza kayıtsız kalmayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.