uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4336
EURO
34,4500
ALTIN
2.488,21
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

MUSTAFAKEMALPAŞA’YA ‘LAZIM’

MUSTAFAKEMALPAŞA’YA ‘LAZIM’


18.01.2021 12:56 | Son Güncellenme: 16.08.2021 12:57
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da bireysel ve işletmelere yönelik kurye hizmeti verecek olan ‘ Lazım Kurye’ faaliyete başladı.

Genç girişimci Yavuz Aykut Gürsöğüt’ün işletmeciliğini yaptığı Hamzabey Mahallesi Hüseyin Özlü Sokak’taki kurye firmasının açılışı, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcıları Fatma Kocaman, Erol Pektez ve Ersin Ekici’nin katılımyla dualarla gerçekleştirildi.

Lazım Kurye’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, açılan her işletmenin Mustafakemalpaşa’ya ekonomik değer kattığını söyleyerek, iş yeri sahibine başarılar diledi.

Genç işletmeci Yavuz Aykut Gürsöğüt ise Lazım Kurye ile herkesin bireysel olarak kullanabileceği bir hizmet vereceklerini belirtti.

‘MİNİMAL ÜCRET, GÜVENİLİR HİZMET’

‘Güvenilir ve sorunsuz hizmet’ sözü veren Gürsöğüt; “İster kendiniz ister işletmeniz için olsun, vermiş olduğumuz kurye hizmetinden dilediğinizce faydalanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizi arayarak ya da internet sitemiz üzerinde bulunan ‘Kurye Çağır’ bölümünden dilediğiniz her şeyi bulunduğunuz konuma getirtebilir, göndermek istediklerinizi gönderebilirsiniz. Müşterilerimizden almış olduğumuz siparişleri tamamladıktan hemen sonra kuryemiz filodan ayrılır, siparişinizi tedarik eder ve vermiş olduğunuz adrese teslim etmek üzere yola çıkar. Teslimat sırasında ürünü fişi ile birlikte sizlere iletir ürün fiyatı ile birlikte kurye ücretini tahsil ettikten sonra yanınızdan ayrılır” dedi.

Hamzabey Mahallesi Hüseyin Özlü Sokak No: 6/1’de bulunan Lazım Kurye’de ücretlendirme fiyatları şöyle belirlendi; Mustafakemalpaşa sınırları içi; motosikletli kurye 5 TL, araba kurye 10 TL.

Büyük araç kuryesi ve Mustafakemalpaşa sınırları dışına ulaşım ise verilen ürün ve konuma göre mininal olarak fiyatlandırılacak.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.