uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3397
EURO
35,1192
ALTIN
2.307,48
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

OKULLARA ‘TEMİZ’ BELGESİ

OKULLARA ‘TEMİZ’ BELGESİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.01.2021 13:57
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da uzman denetçiler tarafından okullar ve kurumlarda yapılan kontroller neticesinde, hijyen ve enfeksiyon şartlarına uygun olduğu belirlenen Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü’de dahil 40 okula, ‘Okulum Temiz Belgesi’ verildi.

TSE ve Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü’nce onaylı belgeler, okul müdürlerine takdim edildi.

Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Kovid-19 salgınının kişisel ve kurumsal alışkanlıkları tamamen değiştirdiğini, eğitimin yeni normalde daha sağlıklı ve temiz bir şekilde sürdürülebilmesi için özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Kaymakamlık Hizmet Binası’nda dün düzenlenen törende, ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan eğitim kurumları adına, okul müdürlerine belgelerini takdim eden Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, eğitimde yeni normale hazırlandıklarını belirtti.

SAĞLIK VE HİJYEN VURGUSU


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Eğitim camiasının Kovid-19 salgını sürecinde büyük bir çaba ve özveri içerisinde olduğuna dikkat çeken Efe; “ Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de büyük ölçüde etkileyen salgın, kişisel ve kurumsal alışkanlıklarımızı tamamen değiştiriyor. Bu değişimleri doğru yönetebilmek ve 16 Mart 2020’den bu yana uzaktan eğitim yapan okullarımızın, yeni normalde daha sağlıklı ve temiz şekilde yüz yüze eğitime başlayabilmesi, çocuklarımızın eğitim hizmetini hijyenik ortamlarda sürdürebilmesi için Bakanlığımız ve Müdürlüğümüz büyük bir çaba ve özveri içerisindedir” dedi.

‘DENETİMLER HIZLA SÜRECEK’

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe şöyle konuştu; “ Eğitim kurumlarımızı daha iyi koşullarda açmak ve eğitim hizmetlerimizi yeni normale uygun hale getirmek için bu konuda destek olabilecek tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bakanlığımızın ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu’, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile iş birliği çerçevesinde hazırlanmış olup, okul ve kurumlarımızın hijyen ve enfeksiyon hususlarında kurumsal sorumluluklarını yerine getirmeleri konusunda yol gösterici olmuştur. Uzman denetçiler tarafından okul ve kurumlarımızda, yerinde yapılan kontroller neticesinde, kılavuzda belirtilen hijyen ve enfeksiyon şartlarına uygun olduğu belirlenen 40 okul ve kurumumuz,  TSE ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce onaylı “Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanmıştır. Belgelerin geçerlilik süreleri bir yıldır. Her yıl yapılan denetimler sonucunda belgeler yenilenecektir. Süreç içerisinde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı başta  tüm okul ve kurum müdürleri olmak üzere tüm personelimize ve denetim görevini yerine getiren uzman denetçilerimize teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.