uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÖRNEK MUHTAR YILIN VATANDAŞLIĞINA ADAY

ÖRNEK MUHTAR YILIN VATANDAŞLIĞINA ADAY
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



31.12.2021 08:55 | Son Güncellenme: 30.12.2021 20:14
A+
A-

Mustafakemalpaşa kırsal Kestelek Mahallesi Muhtarı Kemal Doğru, Bursa’da ‘Yılın Vatandaşı’ adayları arasında gösterildi.

Mahalleye kurduğu arıtma sisteminden elde edilen geliri 13 öğrenciye burs olarak veren ve bu örnek girişimiyle daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Ayın Vatandaşı’ seçilerek ödüllendirilen Doğru, bu kez ‘Yılın Vatandaşı’ olmak işin yarışacak.

‘Yılın Vatandaşı’nı belirlemek için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesinde oy kullanılabilecek.

Her ay önemli bir sosyal sorumluluk örneği ile birlik ve beraberliği güçlendirip, yardımlaşma ve dayanışma geleneğini yaşatarak şehre değer katan ve örnek davranış sergileyen vatandaşları ‘Ayın Vatandaşı” olarak seçen Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Yılın Vatandaşı’nı belirlemek için oylama sürecini başlattı.

Kestelek Mahallesi’ne kurduğu arıtma sistemiyle 19 litre suyu 1 TL’ye satarak 13 öğrenciye burs veren örnek muhtar Kemal Doğru’da Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Bursa’da Yılın Vatandaşı’ adayları arasında gösterildi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

2021 Mayıs ayında ‘Ayın Vatandaşı’ olarak seçilen ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hediye ile onurlandırılan Doğru ile birlikte listede 21 aday bulunuyor.

‘Ayın Vatandaşları’ arasından seçilecek olan ‘Yılın Vatandaşı’ için herkes Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesinde oy kullanılabilecek.

Yılın Vatandaşı, 2022 yılının Ocak ayındaki ilk Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında açıklanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.