uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

OSB ŞALTER İNDİRDİ

OSB ŞALTER İNDİRDİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.01.2022 09:35 | Son Güncellenme: 26.01.2022 13:22
A+
A-

İran’ın doğalgaz kesintisinden elektrik üretimi de etkilendi, OSB’deki kısıntı takvimi netleşti.

İlk olarak fabrikaların doğalgaz kullanımının yüzde 40 oranında kısıtlanmasının ardından şimdi de OSB’de elektrik kısıntısı uygulanacak.

Mustafakemalpaşa’nın üretim, istihdam ve ihracat üssü Organize Sanayi Bölgesi, bugün itibariyle 3 gün boyunca şalter indirecek.

Bu hafta itibari ile Türkiye genelindeki OSB’lerde uygulanmaya başlanan doğalgaz ve elektrik kesintisi birçok sektörü olumsuz etkilemeye devam ediyor.

İran’dan Türkiye’ye gelen ve İran tarafından kalan doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle doğal gaz çevrim santrallarına gaz kısıntı uygulaması devam ederken, TEİAŞ ise tüm Türkiye’de Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) en az 3 gün olmak üzere elektrik kısıtlaması yapmaları uyarısında bulundu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

72 SAATLİK ARA

MKP OSB, doğalgaz tüketiminin azaltılması ile başlayan süreçte ülke genelinde elektrik üretiminde yaşanabilecek kısıtlılık nedeniyle gerekli planlamaları yaptı. Buna göre süt, et ve ilaç üretim sektörleri hariç MKP OSB’de 26-27-28 Ocak tarihlerinde elektrik enerjisinde kesinti yapılacak.

37 faal firmanın bulunduğu Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde bugün başlayacak elektrik kısıtlamasıyla birlikte 72 saat boyunca üretime ara verilecek. Fabrikalara sadece ısıtma ve aydınlatma amaçlı elektrik sağlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.