uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÖZ SAĞLIK-İŞ’TEN TEMSİLCİLİK

ÖZ SAĞLIK-İŞ’TEN TEMSİLCİLİK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.02.2021 17:24 | Son Güncellenme: 10.09.2021 17:25
A+
A-

Sağlık ve sosyal hizmet alanında çalışanların hakları için öncü rol üstlenen HAK-İŞ’e bağlı ÖZ SAĞLIK-İŞ Sendikası’nın Mustafakemalpaşa Temsilciliği açıldı.

İbrahim Kula’nın temsilciliğini yürüttüğü sendikanın ofisi, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nin 2. katında çalışmalarına başladı.

ÖZ SAĞLIK-İŞ Mustafakemalpaşa Temsilciliği’nin açılışına; HİZMET-İş Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Keskin, ÖZ SAĞLIK-İŞ Şube Başkan Yardımcısı Sedrettin Bilener, Hastane Başhekimi Asuman Erdinçoğlu, Hastane Müdürü Erdinç Özdemir, Müdür Yardımcıları Alpaslan Karaca, Hüseyin Çelik ve Aysel Taşkın, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra sendika üyeleri katıldı.

Açılışta, sendika temsilcileri İbrahim Kula, Saime Tayinci ve Zeynep Büşra Dönmez de hazır bulundu.

‘GÜZEL HİZMETLER YAPILACAK’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Açılışta konuşan Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Keskin; “ Uzmanlaşarak devam ettirdiğimiz tüm sendikal hizmetlerde yasal, ahlaki ve etik ilkelerden ödün vermeden işçilerimizin haklarını emanetimiz bilip saygı duyarak, HAK-İŞ’imizin gelişmiş teşkilat yapısı ile birlikte sağlık ve sosyal hizmet işçilerini toplu iş sözleşmeleri ile sendikal haklara kavuşturarak öncü olma özelliğimizi sürdüreceğiz. Temsilciliğimizin Mustafakemalpaşa’ya hayırlı olmasını ve güzel hizmetleri hayata geçirmesini diliyorum” dedi.

‘EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ’

ÖZ SAĞLIK-İŞ Mustafakemalpaşa Temsilcisi İbrahim Kula ise toplumun tamamına hizmet veren sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin iş ve sosyal hayattan kaynaklanan hakları için öncü rolünü üstlenen, yenilikçi ve dinamik bir sendika olduklarını belirterek; “ÖZ SAĞLIK-İŞ Sendikası 17 sıra numaralı Sağlık ve Sosyal Hizmet iş kolunda faaliyet göstermek üzere 27 Şubat 2014 tarihinde kuruldu. Bu yıl kuruluşunun 7. yılını kutlayan sendikamızın artık Mustafakemalpaşa’da da bir temsilciliği bulunuyor. İşçilerimizin menfaatlerini korumak ve günümüz şartlarına uygun bir şekilde güncellemek için çalışmalarımızı el birliği ile sürdüreceğiz. Temsilciliğimizin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sendikanın temsilcilik ofisinin açılış kurdelesi protokol tarafından kesilerek, hizmete açıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.