uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

PAŞA, YENİŞEHİR’E KONUK OLUYOR

PAŞA, YENİŞEHİR’E KONUK OLUYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



24.12.2021 08:40 | Son Güncellenme: 23.12.2021 19:52
A+
A-

Geçtiğimiz hafta 2-0’lık Sultangazi yenilgisinin ardından Teknik Direktör Savaş Akgün ile yollarını ayıran Mustafakemalpaşaspor Belediye, bu hafta sonu Bursa derbisinde Yenişehir ile karşılaşacak. Kırmızı Şimşekler, yeni hocası Ziya Şahin ile zorlu Yenişehir deplasmanından hem puan hem de moralle dönmek istiyor.

BAL 6. Bölge 1. Grup’ta alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Mustafakemalpaşaspor Belediye, sezonun 9. haftasında Yenişehir Belediye ile üç puan mücadelesi verecek.

Üst üste yaşadığı kayıpların ardından lider Görükle ile puan farkı açılan kırmızı lacivertli takımın başında bu maçta, Savaş Akgün ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan yeni Teknik Direktör Ziya Şahin olacak.

Üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen ve puana hasret kalan Paşa, yeni antrenörü ile birlikte çıkışa geçmek istiyor.

Ligin son sırasındaki Alibeyköy ile arasında sadece iki puan fark bulunan Kırmızı Şimşekler, 18 haftalık ligin ilk devresindeki son maçta galibiyet hesabı yapıyor.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

7 puanla 7’nci sırada yer alan Mustafakemalpaşaspor Belediye ile geçtiğimiz hafta Alibeyköy’ü 3-1 yenerek 4’üncü sıraya tırmanan 10 puanlı Yenişehir Belediye arasındaki maç, 26 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Yenişehir Stadı’nda oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.