uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C

PAŞALAR KOOPERATİFİNE GENÇ BAŞKAN

PAŞALAR KOOPERATİFİNE GENÇ BAŞKAN


04.08.2021 15:39
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da kurulduğu 1971 yılından beri süt ve süt ürünleri üreticiliğinde örnek bir marka olan S.S. Paşalar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde bayrak değişimi yaşandı.

Paşalar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa, üyelerin büyük desteğini alan İsmail İçer seçildi.

Süt ürünlerinin değerlendirilmesinde kazandığı yerel başarı ile mahalle halkına dönük ekonomik kalkınma hedefini layıkıyla yerine getiren Paşalar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Genel Kurulu’na; ORKOOP Başkanı İlhami İlhan, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin tanı sıra kooperatif üyeleri katıldı.

Ercan Tayfur’un tekrar aday olmadığı seçimlerde 235 üyeli Paşalar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliği ile İsmail İçer seçildi.

Yeni başkan İsmail İçer’i tebrik eden ORKOOP Başkanı İlhami İlhan, orman köylüsüyle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

1982 yılından itibaren peynir üretimine başlayan, ilerleyen yıllarda yoğurt yapımı ve 2010 yılından sonra da ayran üretimine geçen S.S. Paşalar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yeni başkanı İsmail İçer, işletmenin kurulmasından bugüne gelmesine kadar emeği geçenlere teşekkür etti.

Paşalar Kooperatifi’nin Mustafakemalpaşa’nın yerel ve güçlü bir markası olduğunu söyleyen İçer, hem kendisini hem de köylüsünü kalkındıran kooperatifin daha geniş pazarlara yayılma gibi ileriye dönük hedefleri olduğunu kaydetti.

İsmail İçer’in yönetiminde ise Nail İçer ve Ruhi Kayan yer aldı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.