uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

SARIGÜL’DEN FABRİKA AÇILIŞLI ÇIKARMA

SARIGÜL’DEN FABRİKA AÇILIŞLI ÇIKARMA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



13.10.2021 11:05 | Son Güncellenme: 20.10.2021 10:36
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül; “Partimiz, adaletsizliğe, haksızlığa, torpile itiraz edenlerin partisidir. Zengin ülkenin fakir yurttaşları olmaya itirazımız var” dedi.

TDP lideri Sarıgül, geçtiğimiz hafta sonu kurmayları ile birlikte Mustafakemalpaşa’ya çıkarma yaptı.

Demireli Mahallesi’ndeki Zeki Çavuş Hayvan ve Tarımcılık Çiftliği’nin misafiri olan Mustafa Sarıgül, Bursa, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’den de katılımın olduğu kalabalık bir grup partili tarafından karşılandı.

‘GERÇEKLER VATANDAŞIN ARASINDA’

Demireli Mahallesi’nde üreticilerle görüşen Sarıgül; “Türkiye Değişim Partisi olarak artık seçime girme hakkını kazanmış bir siyasi partiyiz. Artık oy pusulasında, Türkiye için atan bir kalp var. Artık oy pusulasında vicdan var, adalet var, eşitlik var. Barış, dayanışma ve refah var. Gerçekler her zaman vatandaşın arasınadır. Bugüne kadar 68 kente gittim. Büyük bir sevgi ve coşku ile karşılandık.  Demek ki yıllardır icraat yapmışsız, selam almışız, selam vermişiz, sofralar kurmuşuz, sevgi ekmişiz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

FABRİKA AÇTI, TEŞEKKÜR ETTİ

Sessiz sedasız geldiği Mustafakemalpaşa’da büyük bir enerji ile karşılaşan Mustafa Sarıgül, Orta Mahalle Karaoğlan Caddesi’nde faaliyet gösteren Zeki Çavuş Plastik Geri Dönüşüm fabrikasının açılış kurdelesini kesti. Sarıgül; “ Ekonomik anlamda zor bir dönem geçiren ülkemizde taş üstüne taş koyanlara teşekkür borcumuz var. Hem yerel hem de genel ekonomiye değer katan, üreten, istihdam oluşturan bu fabrikamızın sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen ziyaretine partinin Bursa, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’deki yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile birlikte partiler katıldı.

TDP Mustafakemalpaşa Başkanı Selçuk Kurtulan tarafından karşılanan Sarıgül, Demireli Mahallesi’nde bulunan Zeki Çavuş Hayvan ve Tarımcılık Çiftliği’nin konuğu oldu. Çiftliği gezerek partililerle yemekte buluşan TDP lideri, Mustafakemalpaşa’daki teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

‘OY PUSULALARINDA ARTIK BİZ DE VARIZ’

Büyük ilgi gören Sarıgül ziyaretinde, Mustafakemalpaşa’daki enerjinin kendisini umutlandırdığını söyledi.

Münakaşa değil münazara siyaseti yapacaklarını ifade eden Sarıgül; “Artık oy pusulasında Türkiye Değişim Partisi var. Artık, işsizler, ezilmişler, evsizler, çaresizler, kimsesizler, yoksullar, yok sayılanlar, dışlananlar söz sahibi olacak. Yitirilmiş umutları birlikte yeşerteceğiz. İktidara geldiğimizde üreten, doyuran ve istihdam yaratan bir ekonomik düzen kuracağız. Bu düzenin birinci şartı ekonomide güven ortamını sağlamaktır. Bu amaçla; hukukta ve demokraside evrensel kurallara uyacağız. Türkiye AK Parti’ye muhtaç değildir. Türkiye Değişim Partisi kadroları, ne yapacağını ve nasıl yapacağını bilen ehil kadrolardır. Gerçekler vatandaşın arasında. Benim ülkemde her üç kişiden biri yoksul, her üç gençten biri işsiz. Bu vicdansızlık değil mi? Vatandaşı dolaşmazsak, çiftçimizin, esnafımızım ne yaptığını görmezsek, geleceği kuramayız. Üreten, doyuran ve istihdam yaratan bir Türkiye için değişimin zamanı geldi” diye konuştu.

ZEKİ ÇAVUŞ TEKSTİL PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM HİZMETTE

Ziyaret kapsamında Demireli Muhtarı İsmet Turhan eşliğinde mahalleyi ziyaret eden Mustafa Sarıgül ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla görüştü.

Mahalle ziyareti esnasında karşılaştığı müzisyenlere bahşiş veren Sarıgül, daha sonra Orta Mahalle Karaoğlan Caddesi Ekşikara Mevkii’nde faaliyet gösteren Zeki Çavuş Tekstil Plastik Geri Dönüşüm firmasının ikinci fabrikasının açılış kurdelesini kesti.

Tarım ve hayvancılık sektöründe de hizmet veren Zeki Çavuş Tekstil Plastik Geri Dönüşüm’ün fabrikasını gezerek yetkililerden üretim hakkında bilgiler alan Sarıgül, Türkiye’nin en önemli gücünün girişimciler olduğunu belirtti.

TDP lideri Mustafa Sarıgül, Bursa’da geri dönüşüm fabrikası bulunan ve kuruluşun 15. yılını kutlayarak, aylık 2 bin 500 tonluk hedefine ulaşan firma sahiplerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.