uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

THK’DAN KURBAN DERİSİ ÇAĞRISI

THK’DAN KURBAN DERİSİ ÇAĞRISI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.07.2021 00:56
A+
A-

Türk Hava Kurumu (THK) Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Polat Tiryakioğlu, THK’ya bağışlanan her bir derinin; orman yangınlarının söndürülmesinden hasta ve yaralı vatandaşlara yönelik hava ulaşım desteğine, şehit ve gazi çocuklarına verilen burstan ücretsiz havacılık kurslarına kadar birçok alanda kullanıldığını söyledi.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Tiryakioğlu, kurban derilerinin sıcak havalar nedeniyle heba olmaması için tuzlanması gerektiğine dikkat çekerek; “Kurban derisi bağışlarının en doğru adresinin THK’dır” dedi.

Kurban Bayramı öncesi bir açıklama yapan Türk Hava Kurumu (THK) Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Polat Tiryakioğlu, THK’ya bağışlanan kurban derilerinin birçok alanda vatandaşa hizmet olarak döndüğünü söyledi.

BAĞIŞLARLA İYİLİK TOHUMLARI BÜYÜYOR

Türk Hava Kurumu’na bağışlanan her bir derinin önemine işaret eden Tiryakioğlu şöyle konuştu; “Bu bağışlarla; ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızda çıkan yangınların havadan söndürülmesinden THK Vakfı bünyesinde görev yapan 112 Hızır Acil Hava Ambulans helikopterleri ile hasta ve yaralı vatandaşlarımıza hızlı hava ulaşım desteği verilmesine, THK Üniversitesini tercih eden şehit ve gazi çocuklarımızın tam burslu olarak okutulmasından her yıl yurduna ve milletine bağlı 60 binden fazla gencin ücretsiz havacılık kurslarıyla buluşmasına katkıda bulunuluyor” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Türk Hava Kurumu’na gösterilen hassasiyet dolayısıyla gönüllü vatandaşlara teşekkür ederek, bayramlarını kutlayan Tiryakioğlu; “Bu bayramda da çok ufak sayılabilecek bir katkı genişleyerek büyüyecek ve güzel ülkemizin dört bir yanına iyilik tohumları serpilecek” diye konuştu.

TUZLAMAYA DİKKAT!

Kurban derilerinin sıcak havalar nedeniyle heba olmaması için tuzlanması gerektiğine de dikkat çeken THK Şube Başkanı Polat Tiryakioğlu; “Bayramın sıcak yaz günlerine gelmesinden dolayı kurban derilerinizi lütfen kesimden sonra tuzlayınız. Milli servet olan derileriniz heba olmasın. Kurban derilerini kurumumuza vermek isteyen vatandaşlarımız ise havaların sıcak olması sebebiyle derilerde kayba yol açmamak için bayramın 1.günü saat 16.00 ya kadar toplama yerimiz olan Balıkesir Caddesi’nde bulunan şube büromuzun önüne getirebilir veya 613 44 37 nolu telefonlardan bize ulaşabilir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.