uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

YALINTAŞ’TA KAN DEĞİŞİMİ

YALINTAŞ’TA KAN DEĞİŞİMİ


12.11.2021 07:20 | Son Güncellenme: 12.11.2021 11:08
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme ekiplerinden Yalıntaş Gençlik Spor’da teknik direktör değişimi yaşandı. Son haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen sarı-lacivertli kulübün başına Levent Çeri getirildi.

Mustafakemalpaşa’yı Bursa 1. Amatör Küme 5. Grup’ta temsil eden Yalıntaş Gençlik Spor’da kan değişimi yaşandı.

Bu sezon çıktığı 5 maçtan yalnızca bir galibiyet alan, iki beraberlik ve iki yenilgiyle 5 puanla 7. sırada bulunan Yalıntaş, teknik direktör Çetin Durak ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli takım, kulübün efsane kaptanlarından Levent Çeri ile sözleşme imzaladı. Çeri, takımın başına çıktığı ilk maçta, geçtiğimiz hafta kendi evinde Erikli Gücü ile 1-1 berabere kaldı.

‘HOCAMIZ YUVASINA DÖNDÜ’

Genç teknik adamla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını belirten Yalıntaş Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil; “Kariyerinde Kanalboyu Demir ve Nilüfer Spor da şampiyonluklar yaşayan kulübümüzün efsane kaptanı aramıza katıldı. Yuvasına bu kez teknik direktör olarak dönen hocamıza başarılar diliyorum. Kalplere atılan bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Önceki hocamıza kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘U-18’DE DE VARIZ’

Yalıntaş’ın iyi bir takıma sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Karanfil; “Önümüzde oynanacak daha çok maçımız var. Kulübümüzü hak ettiği noktaya el birliği ile taşıyacağız. Dün akşam yaptığımız toplantı ile U-18 Gençler Ligi’ne de katılma kararı aldık. Bu takımımızın çalışmalarına da hocamız eşlik edecek. Yalıntaş’ın altyapısı gelecek sezonlarda daha güçlü olacak Potansiyelimize güveniyoruz” açıklamasında bulundu.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.