uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘YEREL EKONOMİYİ BİRLİKTE AYAĞA KALDIRALIM’

‘YEREL EKONOMİYİ BİRLİKTE AYAĞA KALDIRALIM’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.12.2020 12:12 | Son Güncellenme: 11.08.2021 12:13
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, pandeminin etkisini arttırması nedeniyle alınan yeni tedbirlerle ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen yerel işletmelere destek vermek için bölge halkına, yerel esnaftan alışveriş yapılması çağrısında bulundu.

Pandemi süreci ile birlikte yürürlüğe giren sokağa çıkma kısıtlamalarının küçük yerel işletmeleri ve yerel esnafı derinden etkilediğini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay, giderek büyüyen bu sorundan yerel esnafın yanı sıra çalışanlar ve ailelerle birlikte toplumun geniş bir kesiminin etkilendiğine dikkat çekti.

Yerel ekonominin temeli olan küçük işletmelere sahip çıkmanın tam zamanı olduğunu ifade eden Uzkınay; “ Bu yolla, bölge olarak pandemi sürecinden çok daha güçlü çıkabiliriz. Mustafakemalpaşa, her zaman olduğu gibi bu zorlu dönemi de birbirine destek olarak aşacaktır” dedi.

‘ALIŞ-VERİŞİMİZLE HERKES KAZANACAK’

Bugüne kadar eşi benzeri olmayan zor bir süreçten geçildiğine vurgu yapan Uzkınay açıklamasında şunları ifade etti; “  Mustafakemalpaşa olarak bu zorlu günleri kenetlenerek, birbirimize destek olarak aşabiliriz. Değerli halkımızdan bu zor dönemde yerel esnafımızdan alışveriş yapmalarını rica ediyoruz. Bu önemli tercihle işletme sahiplerine, çalışanlarına ve onlarında ailesiyle birlikte toplumumuzun geniş bir kesimine birlikte sahip çıkabiliriz.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bu dönemde mahalle bakkalından, yerel işletmelerden, esnaftan alış yaparak yerel ekonomimizin çarklarının dönmesine katkı yapabiliriz. Yerel ekonomimiz güçlü olursa, bölge halkımıza bu istihdam, iş-aş olarak bize geri dönecek, sosyal olumsuzlukları da ortadan kaldıracaktır. Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte biz de yerel işletmelerimizden alışveriş yapıyor, başta üyelerimiz olmak üzere küçük işletmelere destek vermeye özen gösteriyoruz. Bu sayede üretim ve ticaretteki gücümüzü muhafaza ederek, bir an önce geri kalmasını umut ettiğimiz pandemi sürecini en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz. Yüksek refah seviyesinin yerelden başladığını unutmayarak, pandemi sürecini güçlü yerel ekonomimizle geride bırakıp, bölgemizin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sunmayı sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda tüm halkımızı duyarlı olmaya ve yerel esnafımızdan alışveriş yaparak yerel ekonomimize destek vermeye davet ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.