
Mustafakemalpaşa’da Cumhuriyetin 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resmi kutlama programı, bugün saat 13.00’te Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.
Törene Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Hava Piyade Yüzbaşı Bahadır Özkan, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Özkocaman Açı Koleji Bando Takımı eşliğinde öğrenciler, Adnan Menderes Meydanı’na kadar süren coşkulu bir kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kutlamalar kapsamında Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’nde, ‘Cumhuriyetin 102. Yılı’ temalı resim sergisi açıldı. Katılımcılar, öğrencilerin hazırladığı eserleri ilgiyle inceledi.
GÜN BOYU ETKİNLİKLER
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gün boyu devam edecek.
29 Ekim Çarşamba günü saat 09.30-10.30 arasında Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü yapılacak.
Ardından saat 10.30’da Adnan Menderes Meydanı’nda resmi kutlama programı gerçekleştirilecek.
Günün finalinde ise saat 20.00’de Adnan Menderes Meydanı-Cumhurluk Alanı arasında kortej yürüyüşü düzenlenecek.