uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,9986
EURO
51,1963
ALTIN
7.235,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
13°C
Bursa
13°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
14°C
Perşembe Çok Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
10°C

BURSA’DA ‘AK PARTİ’ BULUŞMASI

BURSA’DA ‘AK PARTİ’ BULUŞMASI



26.12.2023 14:34
A+
A-

31 Mart yerel seçimleri öncesi adaylarını açıklama sürecine giren AK Parti’nin Mustafakemalpaşa Başkanı Mutlu Turgut, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bursa’ya çıkarma yaptı.

Turgut başkanlığındaki bir heyet, AK Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan ile görüşürken, önceki günlerde babasını kaybeden eski bakanlardan Faruk Çelik’e taziyede bulundu.

Göreve geldiği Eylül ayından itibaren ‘iletişim, tespit, çözüm’ üçgeninde Mustafakemalpaşa’da STK’lar kanaat önderleri,  kamu kurum ve kuruluşları ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Mutlu Turgut başkanlığındaki AK Parti Teşkilatı, Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti yönetiminin tam kadro katıldığı görüşmede, Gürkan ile bir toplantı gerçekleştiren Turgut, il yöneticileriyle de bir araya gelme imkânı bulurken, yerel seçimlere ilişkin görüş alış-verişi yaptı.

ÇELİK’E TAZİYE

AK Parti heyeti Bursa ziyareti kapsamında, önceki günlerde babası Yaşar Çelik’i yitiren eski bakanlardan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’i de taziye evinde ziyaret etti. Turgut ve beraberindeki heyet Çelik ailesine başsağlığı diledi.

KARAKEÇİLİ’LİLERLE KARDEŞLİK AKDİ

AK Parti yönetimi Mustafakemalpaşa’daki ziyaretlerde ise Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği’nin misafir oldu. Sohbet havasında verimli bir tanışma akşamı geçirdiklerini söyleyen Mutlu Turgut, “ Yönetim kurulu üyelerimizle dernek üyeliğimizi gerçekleştirdik ve kardeşlik akdimizi güçlendirdik. Bizleri, kültürlerine yakışır şekilde karşılayan ve candan bir şekilde kucaklayan Başkan Orhan Borazan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

‘1 OCAK’TA GALATA KÖPRÜSÜ’NDE BULUŞALIM’

Turgut ayrıca, Türkiye’deki 29 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Milli İrade Platformu’nun 1 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Galata Köprüsü’nde ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ sloganıyla düzenlenecek buluşma için Mustafakemalpaşa’dan otobüs kaldırılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.