uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1725
EURO
50,3284
ALTIN
6.427,48
BIST
12.416,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

‘BURSA GÜLÜMSEYECEK’

‘BURSA GÜLÜMSEYECEK’



Kervan Mobilya
06.04.2024 16:07
A+
A-
  • %47. 62’lik (860.490 oy) oranla Büyükşehir Başkanı seçilen, Mustafakemalpaşa’dan da 33.322 oyluk destek alan Mustafa Bozbey; “Artık tüm Bursa gülümseyecek, hiçbir Bursalı kendini yalnız hissetmeyecek” diyerek mesaisine resmen başladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alan Mustafa Bozbey, devir-teslim töreni ile göreve başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina önünde gerçekleşen devir-teslim törenine ise CHP Bursa Başkanı Nihat Yeşiltaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren,  Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan ve bCHP milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bursalı vatandaşlar, Bozbey’in devir teslim öncesi yaptığı konuşmaya yoğun ilgi gösterdi. 

‘YENİ BİR BURSA İÇİN YOL ALACAĞIZ’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey konuşmasına Bursalılara ‘kahramanlar’ diyerek başladı. Bozbey, tarihi bir anı yaşadığını ifade ederek; “5 yıllık icraatları hep birlikte hayata geçireceğiz. Sizin gösterdiğiniz güven öyle iyi geldi ki bugünden sonra daha çok çalışacağız. Bir dakikamızı bile boşa harcamadan yeni bir Bursa için yol alacağız” dedi. 

‘HERKES BURSA’YI KONUŞACAK’

Başkan Bozbey başlayacağı görevi dayanışmaya, özgürlüğü ve adalete açılan kapı olarak nitelendirdi. Bozbey; “Bursa da yeni bir dönem başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını 3 milyon 500 bin Bursalı adına onurla devraldık. Sizinle çalışmak bu güzel kentin yöneticisi olmak öyle güzel duygu ki bu onur, bu mutluluk göreceksiniz bize çok güzel işler yaptıracak. Öyle güzel işler yapacağız ki herkes Bursa’yı konuşacak. Bu kentin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

‘HİÇBİR BURSALI KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEK’

Bursa’nın hakkını koruyacaklarının altını çizen Bozbey; “Önceliğimiz kadınlar ve çocuklar olacak. Gençler olacak ve emekliler olacak. Can dostlar da olacak. Yani bütün Bursa olacak. Bütün çalışma arkadaşlarımıza sahip çıkacağız ve onların haklarını da savunacağız. Bugünden itibaren ben tüm Bursalıların Belediye Başkanıyım. Biz hizmet için geldik, 5 yıllık süreçte elbette ki kırmızı çizgimiz var. 3 milyon 500 bin halka eşit hizmet götürmek. Annelerin babaların içleri huzurlu olacak artık hiçbir Bursalı, kendini yalnız ve çaresiz hissetmeyecek” ifadelerini kullandı.

Artık tüm Bursa’nın gülümseyeceğini ifade eden Bozbey, herkesin Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Bozbey, konuşmalarını ‘Vira Bismillah başlıyoruz’ diyerek sonlandırdı.

Kirmasti Kervan