uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1689
EURO
50,3207
ALTIN
6.435,81
BIST
12.390,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
8°C
İstanbul
8°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

OVAAZATLI’DAKİ TESİSE YAKIN MARKAJ

OVAAZATLI’DAKİ TESİSE YAKIN MARKAJ



Kervan Mobilya
10.01.2025 19:30 | Son Güncellenme: 10.01.2025 19:16
A+
A-
  • Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Tarım Peyzaj AŞ yatırımıyla Mustafakemalpaşa kazandırdığı Tarım Plast Fabrikası (Damla Sulama Boru Üretim Tesisi), farklı şehirlerinde dikkatini çekti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi heyeti tarafından incelenen Ovaazatlı Mahallesi’ndeki tesis, Balıkesir’de hayata geçirilmesi planlanan projeye örnek olacak.

Bursa’da her alanda çiftçiyi destekleyen projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak Mustafakemalpaşa’ya kazandırdığı, çiftçinin maliyetlerini düşürecek, suyun verimli kullanımını sağlayarak bereketli topraklara hayat katacak Damla Sulama Boru Üretim Tesisi ile çevre şehirlere de örnek oluyor.

Modern tarımın gereksinimlerine uygun yenilikçi çözümler üreten ve çevre dostu üretim anlayışını benimseyen tesis, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yöneticilerini ağırladı. Tarım Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Sedat Akar’ın da eşlik ettiği ziyarette Bursa’ya kazandırılan yatırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi heyeti tarafından dikkatle incelendi.

BALIKESİR’DE AYNI PROJEYİ UYGULAMAK İSTİYOR

Damla Sulama Boru Üretim Tesisi’nin Türkiye’de ses getirdiğini vurgulayan Tarım Peyzaj AŞ Genel Müdürü Sedat Akar, çiftçiye nefes olan yatırımı kendi bölgelerine kazandırmak isteyen her kurumla iş birliğine açık olduklarını belirtti. Kısa sürede çok fazla olumlu geri dönüş aldıklarını söyleyen Akar; “Damla Sulama Boru Üretim Tesisi açıldığı günden beri, bölgemizde ve ülkemizde ses getiren örnek bir tesis konumunda. Açılış yaptığımız günden bugüne kadar çok kısa bir süre geçmesine rağmen çok iyi geri bildirimler alıyoruz. Bugün de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden arkadaşlarımız tesisimizi incelemeye geldi. Benzer bir tesisi Balıkesir’e kazandırmak istediklerinden bahsettiler. Bu konuda kendileri ile işbirliğine hazır olduğumuzu ve Tarım Peyzaj A.Ş. olarak her türlü destekte bulunacağımızı ilettik” ifadelerini kullandı.

Tarımsal kalkınmaya örnek teşkil edecek tesisi yakından inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ise ilgilerinden dolayı Tarım Peyzaj AŞ Genel Müdürü Sedat Akar ve Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Kirmasti Kervan