
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mustafakemalpaşa Örgütü’nde 10 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi adaylık yarışı hız kazandı.
Mustafakemalpaşa’da serbest muhasebeci mali müşavir olarak hizmet veren Hüseyin Altıntaş, başkanlık için yarın (28 Mart) saat 14.30’da adaylık açıklaması yapacak. ‘Aydınlık Yarınlara Merhaba’ sloganıyla yola çıkan Altıntaş; “Demokrasi için çıktığımız bu yolda, sizleri yanımızda görmekten onur duyacağız. Tüm üyelerimiz ve halkımız Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Başkanlığı’nda yapılacak adaylık açıklamamıza davetlidir” dedi.
HÜSEYİN ALTINTAŞ KİMDİR?
1 Haziran 1981 tarihinde Mustafakemalpaşa’da doğan Hüseyin Altıntaş, eğitim hayatına Atatürk İlkokulu’nda başladı. Ortaokulu Sedat Karan Anadolu Lisesi’nde, liseyi ise İbrahim Önal Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Necatibey Eğitim Fakültesi OFMA Matematik Öğretmenliği bölümünde aldıktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde Maliye ve Adalet bölümlerinden mezun oldu. Akademik kariyerine, Dumlupınar Üniversitesi’nde Uluslararası Finansal Raporlama alanında yüksek lisans yaparak devam etti. Uludağ Üniversitesi’nde Özel Eğitim Öğretmenliği bölümünde öğrenimini sürdüren Altıntaş, serbest muhasebeci mali müşavirlik (SMMM) mesleğini Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na kayıtlı olarak Mustafakemalpaşa’da uzun yıllardır aktif olarak yapıyor. Annesi serbest muhasebeci Emine Altıntaş, babası ise emekli öğretmen Nihat Altıntaş olan CHP Başkan Adayı Hüseyin Altıntaş, evli ve bir çocuk babası.