
Mustafakemalpaşa Güllüce Mahallesi’nde bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Geleneksel Ramazan Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğu, finalde ev sahibi takımı yenen İlyasçılar kazandı.
29 Mart tarihinde oynanan final maçına iyi başlayan taraf Güllüce oldu. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu mücadelede yeşil-beyazlı takım 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Çekişmeli maçta sonradan açılan İlyasçılar, iyi bir performans ortaya koyduğu turnuvanın finalinde muhteşem bir geri dönüşe imza atarak mücadelenin ilk yarısına 3-2 önde girdi.
İkinci yarıda her iki takımda rakip kalede etkili olurken, maçı 5-3 kazanan İlyasçılar, 4. Güllüce Geleneksel Ramazan Futbol Turnuvası’nda mutlu sona ulaşarak şampiyonluğunu ilan etti.
Maç sonrası İlyasçılarlı futbolcular şampiyonluğu, turnuvanın başından beri takıma büyük bir destek veren taraftarı ile birlikte kutladı. Öte yandan Ovaesemen takımı sahaya çıkmadığı için Durumtay hükmen galip ilan edilerek turnuvayı üçüncülükle tamamladı.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Belediye Başkan Yardımcısı Derya Deniz Kanar, AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, CHP Başkanı Gökhan Demir, meclis üyeleri ve Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Atilla Taşören’in de katıldığı törenle verildi.
