uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1806
EURO
50,2929
ALTIN
6.441,88
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
8°C
İstanbul
8°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Pazar Hafif Yağmurlu
5°C

BELEDİYE’YE ‘SIFIR ATIK BELGESİ’

BELEDİYE’YE ‘SIFIR ATIK BELGESİ’



Kervan Mobilya
19.03.2021 13:11 | Son Güncellenme: 08.10.2021 13:13
A+
A-

Mustafakemalpaşa’nın ‘Sıfır Atık’ başarısı belgeyle taçlandı.

Sıfır Atık Projesi’ne katkı sağlayarak Türkiye’nin en büyük çevre hareketine destek olan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu kapsamda yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı ‘Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi’ almaya hak kazandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ne tam destek veren Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2019 yılı Temmuz ayında yürürlüğe giren ‘Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler neticesinde temel seviyede ‘Sıfır Atık Belgesi’ verildi.

‘MUSTAFAKEMALPAŞA’DAN BİR İLK DAHA’

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2019 yılında onay alan Bursa ilçeleri arasındaki ilk belediye olduklarını vurgulayan Başkan Mehmet Kanar, yine ‘sıfır atık’ konusunda tüm sorumlulukları yerine getirerek Bursa’da ilçe nüfusu 250 binin altında olan ilçeler arasında Sıfır Atık Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk belediye olduklarını söyledi.

Başkan Kanar; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde tüm yurtta başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında Mustafakemalpaşa’da çok başarılı çalışmalar yaptık. Böylesine önemli bir belgeyi alan ilk belediye olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.