Mustafakemalpaşa, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Yeşil Bursa Uluslararası Bandolar Festivali’ne ev sahipliği yapacak.
2-4 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival, Büyükşehir Belediye Bandosu’nun 90. yıl kutlama programı kapsamında Mustafakemalpaşa’da da müzikseverlere kapılarını açacak. Festival kapsamında 3 Ekim 2025 Cuma günü saat 15.00’da Bosna-Hersek’ten Rudarska Glazba Kakanj Bandosu, 4 Ekim 2025 Cumartesi günü ise aynı saatte bu kez Bursa Uludağ Mehter Takımı Adnan Menderes Meydanı’nda sahne alacak.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, tüm vatandaşları bu coşkulu etkinliklere katılarak uluslararası müzik şölenine ortak olmaya davet etti.