
Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞADER) geleneksel olarak ev sahipliği yaptığı futbol turnuvasında kupalar sahiplerini buldu.
Dostluk, dayanışma ve rekabetin bir arada yaşandığı organizasyon bu yıl ‘PAŞDER 2025 Lala Şahin Paşa Futbol Turnuvası’ adıyla gerçekleştirildi.
6 hafta boyunca süren turnuvaya minikler, gençler ve masterler olmak üzere üç kategoride toplam 22 takım katıldı.

Barut Et’in ana sponsorluğunda düzenlenen turnuva, 23 Kasım’da Altınsaban Spor Tesisleri’nde oynanan final maçları ve ödül töreniyle sona erdi. ‘Futbol birleştirir, dostluk güçlendirir’ sloganıyla yapılan turnuvanın şampiyonluk mücadeleleri nefes kesti.
Bursa ve Mustafakemalpaşa protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldığı final maçlarında Alpağut, Alacaat ve Körekem, kendi kategorilerinde şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen törenle takdim edildi.

PAŞADER Başkanı Murat Tuncel, turnuvanın amacının hem Mustafakemalpaşalıları bir araya getirmek hem de gençleri spora teşvik etmek olduğunu belirterek, destek veren tüm sponsorlara ve katılımcılara teşekkür etti.
DERECEYE GİREN TAKIMLAR
Masterlar: 1. Alpağut, 2. Soğukpınar, 3. Kösehoroz
Gençler: 1. Alacaat 2. Soğukpınar, 3. Körekem Derneği
Minikler: 1. Körekem, 2. Karaköy, 3. Çaltılıbük, 4. Kösehoroz
En Centilmen Takım: Soğukpınar
GOL KRALLARI
Masterlar: Tuncay Ersöz-Alpağut (9 gol)
Gençler: Ali Rıza Yıldırım-Alacaat (9 gol), Rahmi Sezgin-Alacaat (9 gol)
Minikler: Yunus Emre Emir-Kösehoroz (12 gol), Muhammet Teke-Karaköy (12 gol)