uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
ALTIN
3.997,10
BIST
9.668,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Çok Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

AK PARTİ’DE 3 İSİM YENİDEN LİSTEDE

AK PARTİ’DE 3 İSİM YENİDEN LİSTEDE



Kervan Mobilya
24.02.2025 08:00 | Son Güncellenme: 24.02.2025 14:52
A+
A-

AK Parti’nin 8. Olağan Büyük Kongresi, 23 Şubat tarihinde Ankara’da yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kullanılan 1547 oyun tamamını alarak 9. Kez Genel Başkan seçildi.

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) 36 isim yerini korurken, yüzde 52’lik yenilenmeyle 39 yeni isim parti yönetimine dâhil oldu.

AK Parti MKYK’da Bursa Milletvekili ve Genel Başkanvekili Efkan Ala ve 24. ve 25. Dönem Bursa Milletvekili Önder Matlı ile birlikte geçmiş dönem milletvekillerinden Ali Koyuncu’nun kızı Büşra Koyuncu da Merkez Disiplin Kurulu’ndaki (MDK) yerlerini koruyarak görevlerini sürdürdü.

TEŞKİLATTAN GENİŞ KATILIM

‘Adında AK, Işığında İstikbal’ sloganıyla yapılan kongreye AK Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı da katılım sağladı. Başkan Mutlu Turgut ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları ile Bursa yönetiminde yer alan Yiğit Alp Yıldırım da kongreyi yerinde takip etti.

TURGUT’TAN TEBRİK MESAJI

Kongre sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mutlu Turgut; “Türkiye Yüzyılı yolunda, liderimizin izinde, emin adımlarla ve kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşen 8. Olağan Büyük Kongremize katılarak kutlu yürüyüşümüzde bir kez daha saf tuttuk. Davamıza gönül veren tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Genel Başkanvekilimiz Efkan Âlâ, MKYK Üyemiz Önder Matlı, Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Büşra Koyuncu olmak üzere, tüm MYK ve MKYK üyelerimizi tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye Yüzyılı yolunda durmak yok yola devam inşallah” ifadelerini kullandı.

Kirmasti Kervan