uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
35,6337
EURO
37,2281
ALTIN
3.158,53
BIST
10.112,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
12°C

ARSLAN’DAN BALKAN’IN AÇIKLAMALARINA YANIT

ARSLAN’DAN BALKAN’IN AÇIKLAMALARINA YANIT


30.09.2024 13:30 | Son Güncellenme: 30.09.2024 14:17
A+
A-

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Mustafakemalpaşa Şubesi’nde 2020-2024 yılları arasında başkanlık yapan ve geçtiğimiz Ağustos ayında görevden alınarak üyelikten çıkarılan Hüseyin Arslan, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Emin Balkan’a tepki gösterdi.

Mustafakemalpaşa, Orhangazi ve Bandırma  şube başkanlarını yönetim kurulu kararıyla görevden alan BAL-GÖÇ Genel Başkanı Emin Balkan, dün verdiği bir röportajda kararın gerekçelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Balkan; “Yazılı ve sözlü talimatlarımızı yerine getirmeyen şube başkanları vardı. Muhalif grupların kontrolünde olan, iş takibi yapan ve bazı siyasilerden maddi destek alan kişiler vardı. Önce görevden aldık ama görevden almamıza rağmen bu arkadaşların yanlışları devam ettiği için disipline sevk ettik” diye konuştu.

Balkan’ın açıklamalarının ardından görevden alınan BAL-GÖÇ Mustafakemalpaşa Şubesi eski Başkanı Hüseyin Arslan, bu gerekçenin doğru olmadığını ve görevden alınmasının sebebinin BAL-GÖÇ Genel Merkez’den gönderilen resmi evrakta belirtildiği gibi Bulgaristan Hak ve Özgürlük Partisi Genel Başkanı Cevdet Çakırov ile görüşmesi olduğunu açıkladı.

ARSLAN; ‘GÖREVDEN ALINMA SEBEBİM İDDİA EDİLENLER DEĞİLDİR’

Arslan; “BALGÖÇ Genel Başkanı Hüseyin Balkan’ın kamuoyuna söyledikleri tamamen kendi hayali ve dünyasıyla paraleldir. Benim görevden alınma sebebim, BAL-GÖÇ Genel Merkezi’nin gönderdiği resmi evrakta da belirtildiği gibi Bulgaristan Hak ve Özgürlük Partisi Genel Başkanı Cevdet Çakırov ile görüşmemdir” ifadelerini kullandı.

BALKAN; ‘ARTIK BALGÖÇ ÜYESİ DEĞİLDİR’

BALGÖÇ Genel Başkanı Emin Balkan ise konu hakkında yaptığı açıklamada; “Böyle konulara girmiyorum. O, şu an üyelikten ihraç edilmiştir. Artık bir BALGÖÇ üyesi değildir” dedi.

Kirmasti Kervan