uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1725
EURO
50,3284
ALTIN
6.427,48
BIST
12.416,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

‘ATEŞİ DAYANIŞMAYLA SÖNDÜRÜYORUZ’

‘ATEŞİ DAYANIŞMAYLA SÖNDÜRÜYORUZ’



Kervan Mobilya
29.07.2025 10:00 | Son Güncellenme: 29.07.2025 11:37
A+
A-

Mustafakemalpaşa AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, yangın ve su kesintilerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde çıkan yangınların herkesin yüreğini yaktığını kaydeden Turgut, afetlere karşı dayanışma ruhunun sürdürülmesinin önemini vurguladı.

‘DAYANIŞMA RUHUMUZU KORUYALIM’

Turgut; “Ülkemizin farklı bölgelerinde çıkan yangınlar hepimizin yüreğini yakarken, bir kez daha gördük ki millet olarak omuz omuza verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Orman işçisinden itfaiyecisine, jandarmasından gönüllüsüne kadar her bir vatandaşımız tek yürek, tek bilek mücadele etmektedir. Biz de Mustafakemalpaşa’dan bu fedakâr kahramanlara yürekten teşekkür ediyor, yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu dayanışma ruhu sadece afet anlarında değil, günlük sorunlarımızda da en büyük gücümüzdür” ifadelerini kullandı.

‘SU ALTYAPIMIZ SAĞLAM’

Turgut, açıklamasında Mustafakemalpaşa’daki su kesintilerine de değindi.

Son günlerde bazı mahallelerimizde yaşanan su kesintilerinin, halkı doğal olarak tedirgin ettiğini hatırlatan Turgut; “Ancak şunun bilinmesini isteriz ki, ilçemizin su altyapısı sağlamdır. Geçmiş dönemde hayata geçirdiğimiz içme suyu depoları ve altyapı yatırımları sayesinde Mustafakemalpaşa uzun yıllar boyunca susuzluk riski taşımamaktadır. Bugün yaşanan kesintiler geçicidir. Sahada görev yapan teknik ekiplerin özverili çalışmalarıyla sorunların kısa sürede giderileceğine inanıyoruz. Bu süreçte ilçemizde görev yapan personelin emeğine, gayretine saygı duyuyoruz. Birlik olunca her sorun çözülür, her yangın söner, her eksik giderilir. Biz bu ilçeyi seviyoruz. Biz bu ilçeye inanıyoruz. Omuz omuza verdikçe Mustafakemalpaşa kazanır” dedi.

Kirmasti Kervan