uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

BEYGİRCİ MUSTAFAKEMALPAŞA’NIN MERKEZİNDE

BEYGİRCİ MUSTAFAKEMALPAŞA’NIN MERKEZİNDE


07.03.2024 09:51 | Son Güncellenme: 07.03.2024 11:55
A+
A-

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, merkez mahallelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanıyor.

Sabah erken saatlerde ziyaretlerine Küçük Sanayi Sitesi’nden başlayan genç Başkan Adayı Beygirci, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sanayi esnafını ziyaret etti. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, MHP Bursa Başkanı Muhammet Tekin, MHP Başkanı Suat Buldu, AK Parti Başkanı Mutlu Turgut ve Cumhur İttifakı teşkilatlarının tam kadro katıldığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanan Beygirci, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

ŞÜKRÜ ERDEM’İ ES GEÇMEDİ

Uzun yıllardır Küçük Sanayi Sitesi içerisinde eczacılık yapan CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’i de ziyaret eden Beygirci, birlik mesajı verdi. Sosyal medya ve piar çalışmalarında mizah yüklü paylaşımlarda bulunan genç Başkan Adayı, mizahın asıl amacının izah olduğunu, Mustafakemalpaşa’da sevgi ve kardeşlik dilinin nefret ve ayrıştırma diline galip geleceğinin altını çizdi. Eczane ziyaretinin hemen akabinde paylaştığı postta Beygirci; “Birliğimiz daim olsun. Seçim sürecini demokrasi kültürümüze yaraşır biçimde, sevgiyle, kardeşçe yürütelim. Sonunda kazanan Mustafakemalpaşa olsun! Bu yüzden oylar Ahmet Beygirci’ye” diyerek takipçilerini güldürdü.

‘KARADENİZ KÜLTÜRÜNÜ GELECEK NESİLLERE AKTARMAK İSTİYORUZ’

Sanayi ziyaretlerinin ardından rotasını Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren Karadeniz derneklerine çeviren Beygirci, Trabzonlular Derneği, Karadenizliler Derneği ve Öz Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti. STK’ların öneri ve taleplerini değerlendiren Cumhur İttifakı teşkilatları sorunları not alarak genç Başkan Adayı’na iletti. Mustafakemalpaşa’nın birliği ile güzel, beraberliği ile güçlü olduğunu her fırsatta vurgulayan Beygirci; “Hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağıyla Karadeniz kültürünü gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. İnşallah yeni dönemde yöre insanına has sosyal ekinliklerle birliğin gücünü ilmek ilmek işleyeceğiz” dedi.

‘SPORA VE SPORCUYA BİZDEN TAM DESTEK!’

Günün her saatini doludizgin geçiren genç Başkan Adayı Beygirci, akşam Fevzidede Mahallesi’nde devam eden STK ziyaretlerinde; adeta miting havasında gerçekleşen bir sevgi seliyle karşılaştı. Yüzlerce Mustafakemalpaşalının konfeti ve havai fişeklerle Cumhur İttifakı’na güven tazelediği akşam programı Akarspor Kulübü’nde başladı. Vatandaşların kulüp binasına sığmadığı buluşmada söz alan Beygirci; “64 yıllık Süper Amatör Küme hasretini sonlandıran Akarspor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. Bu topraklara olan umudumuz bir kez daha yeşerdi. Genç kardeşlerimle gurur duyuyorum. Efsane başkan Mehmet Çalışkan’a, kulüp yönetimine, teknik heyete, futbolcu kardeşlerime ve alkışların gerçek sahibi taraftarlarımıza şahsım ve sporsever Mustafakemalpaşalılar adına şükranlarımı sunuyorum. Bu akşam burada, yüzlerce kişinin içerisinde söz veriyorum; yeni sezonda spora ve sporcuya Cumhur İttifakı’ndan tam destek!” dedi.

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!’

Eşi görülmemiş bir kalabalık eşliğinde gece geç saatlere kadar süren seçim çalışmalarını tam gaz sürdüren Beygirci; Akar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği, Mustafakemalpaşa Gümüşhaneliler Derneği ve Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. 

Mustafakemalpaşa’yı ortak akıl ve istişare kültürüyle hak ettiği yere taşımak adına tüm sivil toplum kuruluşlarının büyük önem arz ettiğini vurgulayan Cumhur İttifakı Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Beygirci; “Mustafakemalpaşa’mızı yönetirken en çok STK’larımızın ve bilhassa kadınlarımızın yönetime katılmasına, şehrimize fikirleriyle değer katmasına ihtiyacımız var. Her zaman söylediğimiz gibi, biz büyük bir aileyiz!” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa